Volala jsem hned! Že prej je to jako obyčejně... já vim, zprávy na Seznamu
ale stejně mě to značně rozhodilo!
Budu moc ráda jestli se ti podaří zjistit aktuální stav!
Volala jsem hned! Že prej je to jako obyčejně... já vim, zprávy na Seznamu
ale stejně mě to značně rozhodilo!
Budu moc ráda jestli se ti podaří zjistit aktuální stav!
barbucha já bych to udělala jako obvykle, oni ty lidi opravdu potřebují odbavit, navíc tak odhaduji, že to letadlo nebude narvané po špunty na rozdíl od koupackych linek, kam to nahnaly cestovky.
Já vim, mě jen znejistila ta větička, že na odbavení kufru je jen jedna fronta ![]()
barbucha volal mi muž, hale nebyl, ale myslí si to samé co já. Ono toho zas tolik nelita, hlavně pokud tam tu frontu vyfotili v noci. sice se může udělat fronta, ale úplně si neumím představit, že by v dnešních časech nechala aerolinka nějakého platícího cestujícího na zemi kvůli tomu, že nestihl vystát frontu na letišti.
Šla bych možná o něco dřív než normálně (ale já chodívala s malým kufrem max hodinu před odletem u nás ze zastávky
), takže ty cca dvě před odletem, vzhledem k těm všem deratizačním opatřením, budou určitě cajk.
Dík! Dám to ty dvě hoďky - pokud to nevyjde, dočtete se o mně v černý kronice ![]()
Právě mi šlo o ten kufr, většinou mívám taky palubní, ale teď mam velkej na odbavení, to je to. Ale mam i rezervovaný místo, takže zas odpadne licitace kam mě posadit.
barbucha s kým letis?
continuity chystáme se v pondělí
No CSA... Norové zdražili jak sviň, tady mam za stejnou cenu aspoň zavazadla a místo který chci.
Na letišti ani noha. Odbavení během pikosekundy ![]()
barbucha Tak šťastný let :-).
999 dík, papapa!
Paráda! To ráda slyším. Šťastnou cestu!
barbucha no novináři, pak napiš kolik vas letělo. Možná to poletí Smart Wings, tak se nelekni.
barbucha Stastnou cestu, pionyrko :)
(Pionyrko jako prukopnice, aby nevznikla mylka)
barbucha uzij si zritelnici a stastne se vrat!
A já dnes vyrazila na Zbiroh a mám z toho spoustu zážitků ![]()
Tak např. tohle jsem nezažila opravdu spoustu let.

continuity - já to pořád považuji za samozřejmost, loni jsem na Nových hradech vyfásla pantofle, je teda sranda se v tom nepřerazit, ale důvody jsou jasné .
Já už je právě dlouho nezažila, ale je fakt že chodím spíš po hradech než zámeckých interiérech. Tady mi ta hradní prohlídka utekla o 10 minut, tak jsem skončila na zámku.
Vtipné je to proto, že tady v podstate celou dobu tapes po zátěžových kobercích, parkety jsou jedine v Muchově atelieru a to je běžná produkce, leckterá zdejsi uživatelka má doma hezčí.
jitřenka continuity My vcera na zamku v Ploskovicich nevyfasli nic.
barbucha no novináři, pak napiš kolik vas letělo. Možná to poletí Smart Wings, tak se nelekni.
Letadlo bylo plny! A ani nevim co to vlastne bylo, mely to bejt CSA ale rozhodne ten kram byl ponekud postarsiho data se mi zdalo
pri nastupu jsem na to nevidela a ty uvodni reci moc neposloucham, tak nevim jak se predstavili. V kazdym pripade to doletelo tam kam melo ![]()
Hele prukopniku nas tam bylo jak psu, Cechu mraky. Ted jsem zvedava, jak na me budou koukat domorodci, az vytahnu rousku v obchode.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.