brrr Jo ale chtěla jsem dodat ještě důležitou informaci - v Broumově je PENNY MARKET! ![]()
Cestování
Aranel razorblade Dík za tipy (obzvlášť na Penny market
). Akorát podle aktuální předpovědí bude pršet, tak jsem zvědavá.
Hledám tip kam s dětmi v zimě na hory. Vím, že léto ještě neskončilo, ale obávám se, že letošní bude všude dost plno. Hledám nějaký ski areál nejlépe v ČR, kde by byl pojízdný koberec, takové to lano, nějaké dětské prvky jako slalom, tunel nebo co já vím, abychom tam mohli jít samostatně bez lyžařské školy. Bylo by fajn, kdyby v dosahu třeba 15 minut autem byl nějaký areál, kde by si i dospělí trochu zalyžovali. Kdybyste někdo měl dokonce i tip na ubytování nejlépe v apartmánu, bylo by to úplně dokonalé.
Evaeva mně se v čr s dětma moc líbilo lipno. ty svahy jsou tam relativně dlouhé a pozvolné, pro začátečníky jako dělané, a přitom si to může v rychlosti sjet i dospělý, není to žádná mini loučka. byli jsme tam už před časem, jak to bylo nové, ale nepochybuju že veškeré dětské atrakce budou mít
Děkuju Ginger za tip na výlet kolem Božanovického špičáku. Akorát dětičky šly do mdlob, když se dozvěděly, že tam není žádná hospoda a na oběd bude svačina z batohu. Rozmazlené obludy to jsou.
brrr to jsem rada, ze se Vám tam líbilo :)
Ginger Líbilo se nám velmi.
Evaeva podívej se případně na Herlíkovice.
Já to Lipno úplně nemusím, milion lidí a pro slušnějšího lyžaře nic moc sjezdovky.
Evaeva Krušné hory, areál Potůčky. Kousek od Božího daru a Plešivce. Když je víc sněhu, je tam průjezdné iglú a tak. A areál jezdil i když na Plešivci a Božáku už nebyl sníh.
Sláva nazdar výletu... jestli jste se těšili, holoto, že je po mně, tak smůla ![]()
Akorát internet v chorvatských apartmánech jest sice výtečně zabezpečen - nejlépe minimálně patnáctimístným kódem
- leč funguje tak, že by světec začal vraždit. Tak nic, do hospody jsem tahat noťas nehodlala a na mobil nevidím... tak ani nevím, co je novýho!
Počasí prakticky tropický, takže byla honička: do vody, z vody... do stinné hospody... pro změnu do vody...
Výlety zrušený, takže jsem si na (prázdnej) Dubrovník musela nechat zajít chuť. Fňuk.
Ale jinak jako romantika, to zas jo! ![]()

barbucha Jaaak ze vylety zruseny? To kvuli korone nefungujou ani tamni cestovky?![]()
Nevim. Vždycky to tam nabízeli, a teď nic, jen ty obligátní šlapadla, padáky apod. Možná je to blbý přes tu Bosnu
barbucha Krásný západ slunce
. Ten ostrov v dáli vypadá na Brač, tak to bude někde dole pod Makarskou :-)
Trefa
je to asi 15-20 kiláků pod ní.
Sweet Potato tak konečně hlásím, že dovolená byla super, všechna tvá doporučení se moc hodila, jak když najdeš, fakt. Ještě jednou díky! Akorát teda kamarádky těžce přecenily neunavitelnost svých dětí, prej tryskomyši, hahahaha. Z toho, co jsem vycvičená ze svých torpéd, naplánovala, jsme zvládli tak třetinu, dětičky nemohly
vypadalo to asi tak, že já s kluky jsme byli vzhůru od 6 a skřípali zuby, že z dopoledního výletu nic nebude, když se snídá v 10
naštěstí jsem vybrala chalupu s obří zahradou. No a pak odpoledne jsem vláčela kočár po Prachovkách, mladšího dost času na zádech nahánějící staršího a čekající na zbytek výpravy. Ale zvládli jsme ty Prachovky, celý Jičín, Rumcajzovu jeskyni, Trosky, krásně tam je!
Malenge Tak to jsem ráda, že se vám to vydařilo.
Tak přidám Azory, vše vyšlo, počasí střídavé, pod mrakem, sluníčko, na tůry ideál, příroda nádherná, lidí málo, úžasné botanické zahrady, jídlo vynikající, ale teda používají hodně tuku, na místních je to znát. 

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje