ice ona teda Matera není jen tohle staré město, druhá část je normálně novodobá a dost veliká, tam by asi taky ubytování bylo. Akorát že daleko od toho hezkého kusu města.
Cestování
Kokoskajj je tam toho vic, ale radsi dam na doporuceni, kdyz ma nekdo osobni zkusenost. Ale chteli bychom byt prave radsi v te starsi casti. Budem cestovat se synem a snazime se zajistit ubytovani vzdy tak, aby nemusel moc slapat nekam, kde je stred naseho zajmu.
ice tak držím palce!
Kokoskadekuji, myslim, ze to budem potrebovat. Ted je to cestovani fakt jen pro psychicky odolny jedince :D
ice no dnes jsem řekla kamarádce, že nemusí ani na ferraty, aby to byl adrenalin. ![]()
Kokoska krasne fotky!
jinx dík :) Ty už jsi z Itálie zpátky?
Kokoska jeste ne a Portfino a okoli muzu jedine doporucit! Je tady nadherne![]()
jinx tak snad nekdy. Uzij si zbytek!
Kokoska dekuji!
Můžete někdo prosím doporučit ubytování v Beskydech v nějakém výchozím místě pro výlety?
continuity Dočítám zpětně a teda zažít za letu něco podobného jak vy, tak na zpáteční cestu kupuju lístek na vlak. Nebo autobus. Nebo to zkusím stopem ![]()
Jen malé, nevyžádané upozornění. Během posledních 5 týdnů jsem odlétala z Itálie a Řecka a pracovníci odbavovacích přepážek velmi důsledně trvali na tom, aby cestující do ČR měli vyplněný PLF formulář včetně příchozivšího qr kódu. Byli tam nějací zoufalci, co o této povinnosti slyšeli zřejmě poprvé až na letišti a měli fakt co dělat, aby to letadlo stihli (last call included)
Ignis tak víš co, já mám doma toho pána od letadel, nejaky kouř v kabině nás nemůže rozhodit. Zpravidla jsou to plané poplachy, akorát fligri jsou vycvičení radši volat kvůli každé ptákovině, oni ven na letadlo pořádně nevidí a nemůžou vědět, že to není něco zvenku.
Úplně jsem nepochopila, proč to říkal i cestujícím, protože by si hasičů podle mě půlka lidí ( včetně mě) vůbec nevšimla a ta druhá by se nedovtipila, že je to náš doprovod. ![]()
Mermaid handlingu v Amsterdamu to bylo úplně jedno, neřešili nic, ani test. Jinak ten formulář vyplni clovek za tři minuty, když víc, co s tím má dělat ( blbnou tam sušenky, takže se mi natáhne město Praha, ale oni mají v databázi Praha, hl. město a kdyz to není přesně, neodešle se to).
continuity No právě, když ví, co s tím mají dělat, vyplní to za 3 minuty, ale když neví nebo jim to nejde, zasekají se na bůhvíjak dlouho. Řekla bych, že na charterových letech to řeší mnohem víc než na linkách
Mermaid 80% cestujících na charterovém letu je v tom letadle s cestovkou a tudíž by tam měli mít delegáta. Já tak teda byla na dovolené přesně jednou, z toho přístupu jak na školkovním výletě máme doma srandu doteď, tak toto bych fakt nečekala. ![]()
continuity nevím, jestli tam byli s ck nebo ne, já se jich neptala. Každopádně ty formuláře někteří lidé připravené neměli, byť se to omílá jako povinnost pro cestování furt dokola.
continuity my pruvodce meli a uz jsem psala, jak ho na letisti vytocili. A to je kluk, ktery projel cely svet, fakt se vyzna a poradi si se vsim. Neslo teda o prijezdove formulare, jen chci rict, ze nekdy to proste jde ztuha.
continuity Asi chtěl pilot, aby měli cestující větší zážitek a mohli o tom doma vyprávět ![]()
Nějakého profíka jako doprovod bych ocenila taky, škoda, že nejdou půjčit ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje