Lamicka Slovinsko je super, my tam možná nakonec taky skončíme, pokud to nezprisni. Mámě tam ještě jednu jeskyni, na kterou byly děti ještě malé, muž jeden vršek s feratkou, no uvidíme. Deti by byly asi spokojené i v těch jejich akvaparcích, akorát mě už to nebavi.
Cestování
continuity jo to jo, ja myslels, ze jde o to ubytovani
continuity my meli jet do Slovinska pred lety, ale zhorsilo se pocasi, ze jsme to odpiskali a cestovali po Chorvatsku - Plitvice, Paklenica, mesta na pobrezi.
Lamicka
musely by na PCR, do bazénu, hospody, lanového parku, prostě všude ten antigenni test potřebuji maximálně tři dny starý.
a kontroluje se to u nás? Snad jenom ty bazény ano.
dupali no jenže když si mám vybrat mezi dovolenou v zemi, kde nic neporušuji a v zemi, kde musím každý boží den doufat, že mě nebudou kontrolovat, co si vyberu?
Jinak nevím, jestli se mi to jenom zdá, ale mám dojem, že letos je to cestování mnohem komplikovanější než loni a to jsme na tom z hlediska epidemie snad lépe - lecos o tom víru víme, minimálně se rizikoví můžou naočkovat, existují účinné léky proti těžkému průběhu... a výsledek je akorát víc problémů v běžném životě.
continuity no, my když sečetli malé děti a jejich potřeby, nestálost situace a všechny ty potřebné formality okolo, vyšlo nám, že i letos budeme jen v Čechách![]()
continuity to se ti nezda.Za lonskej cervenec jsme potrebovali je qr kod,zato letos.....jsem naockovana,presto mi chybelo par dni do 15dne takze i test,loni ho nikdo nechtel.
jinak tedy v recku je uzasne,kazdy jeden den a ja dostala vcera pasovy opar.![]()
Myslela jsem,ze to zvladnu bez doktora,ale dnes je to horsi takze budu muset jit.
A abych rekla pravdu,myslim si,ze diky ockovani,ze mi to oslabilo imunitu.
Dovolenou v Portofinu a okoli muzu jedine doporucit, nadherne misto, skvely relax
vylet do Cinque Terre stal taky za to vcetne pesiho prechodu mezi jednotlivymi mestecky (konkretne mezi Monterosso a Vernazza a z Vernazza do Corniglia) a to jinak treky v prirode uprimne nesnasim:)

jinx to je krasny, zavidim fakt moc!
...nádherné!
jinx Moc hezký :-).
Dekuji!:)
a navazu dotazem, nemate nekdo dobre tipy na Piemonte? Vino, jidlo, mesta, vesnice, ubytovani, cokoliv, kde se vam libilo. Diky!
jinx to je nádhera!
Jo jo, raj na zemi, tak jeste:)

jinx
Krása! Já zdravím od Lago del Turano. :-)

Garfie hned bych jela:)
jinx nádhera! Závidím, já už mám zas pocit, že jsem nikde nebyla. A kdo ví, jestli z toho mála nebudem zas žít do příštího léta, tak si užívej!
Garfie taky paráda!
Kokoska uz jsem zpatky, ja chudak nestastna:((
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje