Garfie no je, ale kromě toho, že už jsem tam byla, je to dovolená, kterou bysme v pohodě absolvovali s dětmi. Jako jestli to není škoda
Jsme fakt marní![]()
Cestování
Chystáme se do Cinque Terre. Jak se tam nejlíp pohybovat? Jezdili jste tam někdo vlakem? A prošli jste to pěšky (myslím ty trasy nad městečky, co je spojují)
Sweet Potato Já tam byla už dávno, ale ty vlaky ta městečka krásně spojují, jinak se vlastně do těch středních ani nedostaneš (teda lodí asi jo). Ty trasy je můj plán "na někdy", ale v létě se mi tam zdálo dost horko.
Evaeva Ale takový tah po olomouckých barech taky není k zahození ;-) A co nějaká polská města, Krakow, Wroclaw...?
Garfie my to potřebujeme spíš redukovat než rozšiřovat
Tenhle víkend už to snad rozlouskneme.
Sweet Potato to vypadá úžasně!
Evaeva A nechcete jet do Vídně? Z Prahy vlakem a zpět?
Karja tam už jsme byli, v Budapešti taky. Chtěla bych někam jinam, no. Spíš na všechna ta moje top místa bude moc horko a málo času, tak hledám něco míň top:)
Garfie Loď je taky na jeden den v plánu. Ten vlak ale zní ideálně.
Sweet Potato Je tam moc krásně, to si užijete! ![]()
Garfie Děkuju. Snad to vyjde.
je tu nekdo z decina? kam se mam jit v centru najist? :)
MP Meri ?
Evaeva a co Gdansk? a pak vylet lodi na Hel
Lilly_Ku nejsem z Děčína, takže přednost mají místní dámy, ale kdyby se ti nikdo neozval, tak celkem s úspěchem využívám gastromapu od Hejlíka.
Obojí je blízko řeky. Recenze celkem nedávné, tak by to mohlo být ok.
https://gastromapa.hejlik.cz/karls-grill-bar (nutno zkontrolovat otevírací dobu)
baltik to už bude asi horší s dopravou, ale líbilo by se mi to, prozkoumám to. Ale ženy, já to potřebuju spíš zúžit ten výběr! Jestli přijdu ještě s další variantou, tak mně nejspíš muž pošle samotnou na výlet do blázince:)
andulka01 diky moc! nakonec jsem zakotvila v prvni otevrene restauraci, protoze uz jsrm hlady silhala, ale ta gastromapa je super tip, ulozim si ji na priste.
Evaeva hele a chcete spis fo mesta, pochodit mesto, muzea a posedet v kavarnach (to by byl typicky olomouc) nebo spis prirodu, samotu a nejakou turistiku? a treba koupani, kdyz bude horko.
ja bych se asi nejdriv rozhodla co chci a podle toho bych vybrala konkretni misto.
pardon jestli uz mate jasno a prehlidla jsem to, jen me to ted napadlo.
Lilly_Ku spíš hledáme město, ale ten problém je spíš v tom, že nevíme co dřív:) Nakonec budeme spokojení všude, si myslím.
Evaeva já ti řeknu moji zkušenost. Takto na ty první víkendy bez děti si najděte hotel, kde budou dobře postele a dobré a pozdní snídaně a nějaká hezká vycházka kolem. Já si myslím, že se nějak zabavíte kdekoliv. ![]()
continuity no to se samozřejmě nabízí, ale není to málo?
(řečnická)
Evaeva myslím, že můžeš oprávněně předpokládat, že tento víkend nebude úplně poslední bezdětný. Nemusíte stihnout všechno.
continuity jojo, já vím.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje