Ale vychazku kolem reky Abisko a pres raseliniste jsme dali. To bylo jeste Svedsko, ted uz jsme v Norsku v Narviku.

Ale vychazku kolem reky Abisko a pres raseliniste jsme dali. To bylo jeste Svedsko, ted uz jsme v Norsku v Narviku.

Kokoska Já ti tady nic nepíšu, protože jen tiše závidím v koutku.
Kokoska ja ti tak závidím, byli jsme tam asi pred 12 lety (vlakem a letadlem) a jela bych znova. Bylo to prostě uzasne![]()
Kokoska Ale menila! Jen za par let az junior trochu povyroste. Ja bych mela nejradsi dum na Mallorce a travila tam mesic v zime a pak v lete na sever
. A mezitim doma, jsem skromna ![]()
Pro milovniky tepla dalsi kout Mallorky na hornatem zapade. Dnes jsme si kousek zajeli do vesnicky Deia, kde ma dum mnozstvi hudebniku. Treba Jagger...

Jos na to nepotřebuješ dům, to je levnejsi si něco na měsíc pronajmout.
Koleda se teď s rodinou odsťahoval na měsíc na Tenerife. Dělá vzdáleně v nějakém omezeném režimu. Celkem mu závidím. ![]()
continuity a ty bys nemohla? o prazdninach, zvlast, jestli muz jeste nebude pracovat?
my budem v lete dva mesice v rakousku, budu pracovat odtamtud. je to premiera, ale jestli se to osvedci tak to planuju rozhodne i do budpucna.
Lilly_Ku s mužem teď nikam daleko nemůžu, rozhodně ne letadlem. A po včerejšku budu ráda, když zvládneme letos alespoň dovolenou.
continuity Vim, ale vlastni by bylo lepsi
. Ted jsme taky v airbnb, zadny hotel.
continuity ja nectu vsechna vlakna, takze mi predpokladam neco uniklo.
Lilly_Ku to neřeš, fakt to nechci tahat všude. ![]()
Jos ta Mallorca vypadá taky moc dobře! Tak jednou třeba někdy v květnu![]()
Jos jo, tam by se dalo prezit leto, i kdyz ja bych mozna radsi Menorcu, ta je klidnejsi.
Jestli vam teda nevadi norsky denicek a moje tapetovani, tak dneska jsme konecne opravdu na Lofotach. A prselo jen pri prejezdu autem a znovu zacalo az ted, zazrak!

A na zaver muzete hledat ovecky, jsou tam 4
Teda 4, o kterych vim, mozna najdete dalsi ![]()

Kokoska Nádherný fotky!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.