Kan dik
Cestování
Kokoska Nevadi, jen tapetuj! No tady lidi jsou, ale v horach uz skoro ne. Parkovali jsme asi v devet a to si ani kafe nekoupis, protoze vsichni spi
. Na Menorce jsme zatim nebyli, ale ta me taky laka moc. Ted je to takova testovaci dovolena s batoletem. A jak jsem tu uz po treti, tak nemam svoje klasicke tendence videt a zazit vsechno.
Pro me je porad nejkrasnejsi Gruzie, ale Island a Norsko mam na wishlistu uz hodne dlouho. Akorat to pro me byvalo drahe, bylo jednodussi jet jinam. Ale laka me to moc. Jeste Hebridy a muz touzi po Svalbardu ![]()
Jos to Norsko je teda fakt hodne drahy, vyplatilo se prave letet do Finska a tam pujcit auto. Tady a specialne na severu pry jsou ceny v pujcovnach extremni. A bydlime teda dost skromne, sice se snidanema, ale pokoje mrnavy. A co tady projime, to fakt pocitat radsi nebudu.
Kokoska Presne s tim pocitam a driv to pro nas bylo fakt nerealne. A jeste se nam stalo treba v Irsku, ze neslo pojistit pujceni auta, protoze ridici bylo bylo mene nez 23 nebo 25. Proste meli takovou podminku. No to uz nam nehrozi
. A posilej dalsi fotky, uz jsem to ukazovala muzi a je hodne nalomeny.
Jos dneska to bylo hodne o prirode, zitra snad i nejake vesnicky, tak neco pridam.
Kokoska super fotky. Piš a přidávej ![]()
Kokoska to je krása!
Ovečky mám zatím dvě, musím si to otevřít na velkém monitoru.
Kokoska nadhera, ovecky jsem nasla ctyri.
Jos taky krasny fotky. Tam by jel muj muz, ja bych radsi s Kokoskou na sever.
Kokoska ooo ![]()
Evaeva Island je super, hneď by som šla zas.
Kokoska Krásne fotky, užite si dovolenku. Lofoty som už párkrát pozerala, ale zatiaľ som sa tam nedostala.
Kokoska Hezký fotky, na chvilku ve mě vyvolaly touhu se tam podívat. Ale já jsem teplomilná, já bych nakonec radši na tu Mallorku ![]()
Kokoska Mě to teda do teď nelákalo, ale!! Ty fotky jsou parádní, fakt. ![]()
Jos Na Mallorce jsem byla kdysi pradávno, pracovně, dokumentovat nějakou akci a mám na to moc hezké vzpomínky. Jela jsem tam sama, nikoho jsem neznala, ostatní tam byli většinou s partnerem nebo rodinou, takže jsem místním autobusem projela ostrov...bylo to fajn. No a Gruzie je velkej sen, už jsme měly s kamarádkou letenky, doma všechno domluvené a zhatil nám to příchod covidu.
Kokoska krasna priroda
Dneska nevim, jestli bych slonika prodala. Mraky byly proklate nizko, cely den prselo, prestalo jen kdyz lilo. I nas nepromokavy a neznicitelny pruvodce uznal, ze uz to asi nepůjde a otocil k domovu. Bohuzel jsme prisli o dve prochazky, pry moc hezke a s peknymi vyhledy. Dneska ovsem vyhledy hledely jen do mraků :(
Ale aspon neco, at vidite tvrdou realitu. Pry vloni bylo nadherne a neobvykle teple leto, zatracenej covid!

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje