Mrakoplas jj, Portaš poznám, čosi skúsim popozerať, dík
Cestování
betsey A nebyla by Morava lepší?
Kan môže byť, to je stále blízko
vieš o niečom konkrétnom?
betsey Baby hotel Karolínka?
Dneska trajektem na ostrov Senja, je trochu divocejsi a chladnejsi, posunuli jsme se zase o kus vic na sever.

Kokoska nadhera a vidim, ze pocasie sa umudrilo ![]()
Mrakoplas ono se to strasne rychle meni, ted uz je zas skoro zatazeno. Asi to pulnocni slunce neuvidime.
Kokoska všechny fotky jsou parádní. Díky za sdílení.
Tabea neni zac, tady se to foti samo :)
Já jsem teda spíš městskej člověk a příroda mě až tak nebere, ale ty fotky jsou luxusní a přímo lákavý!
Jako na tom severu bych i tu přírodu dala, zejména pobřeží... krásný je to. Jestli příští rok nedám ten Island, tak už asi nikdy...
Já se nakonec rozhodla zůstat doma, když mám děti na prázdninách. Dneska je svátek, tak dělám takovej malej cyklovýlet po okolí. Zapomněla jsem si doma vodu, tak jsem si teď chtěla koupit v kiosku u rybníka/jezera pití. A musela jsem to všechno včetně kelímku a otevření vyžádat italsky, protože pán jinak nemluvil.
Tak to mám se středomořským flairem.

Makara jeeej, díky. To je presne to, čo som zháňala
barbucha na Island jed, tam je to pry krasny.
Zalezi teda dost jak vyjde pocasi, dneska dopoledne bylo dost posmourno. A v lesich jsou tu Hudry :) Detem se rika Nezlob, nebo te odnese Hudra do lesa! Akorat u kluku to pry funguje jen do urcityho veku, ony to pry jsou dost pohledny blondynky a je otazka, jestli by to odtazeni do lesa zlobivy jinoch spis neuvital!

Ale zas ten domecek nic moc teda ![]()
barbucha na Island jed, tam je to pry krasny.
Zalezi teda dost jak vyjde pocasi, dneska dopoledne bylo dost posmourno. A v lesich jsou tu Hudry :) Detem se rika Nezlob, nebo te odnese Hudra do lesa! Akorat u kluku to pry funguje jen do urcityho veku, ony to pry jsou dost pohledny blondynky a je otazka, jestli by to odtazeni do lesa zlobivy jinoch spis neuvital!
Huldra se ta bytost jmenuje :)
Kokoska To je fakt nádhera.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje