Kokoska dík,je tady báječně ![]()
Cestování
Ale tohle mě fakt baví, prádlo kdekoliv ![]()

Sweet Potato a co se prihodilo? ![]()
Sweet Potato no možná sis neměla dělat legraci v tom srazovém vlákně. :) Držím palce, ať jste co nejdřív doma!
Sweet Potato No nene... ![]()
bram No... Už jsme v Mnichově, zatím to vypadá, že nás předunuli do letadla ve 20h. Ovšem zítra
Sweet Potato nebylo by rychlejsi jit na vlak? Nebo na stopa?
Sweet Potato uaaa, to snad neni mozny! Co to je za aerolinky?
Kokoska Lufhansa (+ Air Dolomiti)
Sweet Potato už zase??? Achne ![]()
![]()
![]()
andulka01 Kufr nás teď trápí nejmíň.
Sweet Potato
tjo teda mate pech
Sweet Potatojako,ze bych pro vas dojela do Mnichova,jo?![]()
tedy to cestovani stoji za prd,muzu byt rada,ze letadlo melo jen 40minut zpozdeni.
A co ty kufry?
Držte palce!!!!!! Možná se vejdeme
Sweet Potato drzim palce! Ale moc tomu nerozumim, snad jste meli letenky do Prahy s prestupem v Mnichove? Proc by vas teda presouvali? To misto vas chteli nacpat nekoho, komu uleteli nebo jak?
Jsme v letadle! ![]()
Sweet Potato radujme se a volejme slava! Dobre dolette!
Kokoska Měli, ale na 15:30. A to jsme ještě trčeli v Janově.
V Mnichově jsme strávili prima 2,5 hodiny ve frontě na Lufthansu, kde nás zapsali na čekačku na tenhle let. Úprk ke gatím, tam čekání, jestli opozdilci fakt nedorazej. Naštěstí nedorazili. Jedna čtveřice se nevešla.
A v letadle je tak 10% - 15% sedadel volných???
Sweet Potato je v tom bordel neskutecnej, jeste se mi bude styskat po cestovani za covidu. Prazdny letiste, zadny fronty na zachod, na kafe, na odbaveni... ten bugr v Manchestru byl az strasidelnej, lidi nervozni, vsude preplneno, jeste ze na check-in meli i ty samoobsluzny stojany a slo to rychle. Jen nam ty cedule na kufry lepil nejakej tamni manik a malem mi zapomnel dat ten kousek pro pripadnou reklamaci zavazadla, musela jsem se ozvat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje