Sweet Potato a budou ty kufry pak hledat dál? Nebo je prohlásí za ztracené, vyplatí odškodnění a smůla?
Cestování
Sweet Potato
Neuvěřitelný, fakt.
continuity Ehm, vyplatí odškodnění, to je ve hvězdách. Už jsem psala, že existují i FB skupiny na téma "taky vám Lufthansa dluží reklamaci"?
Možná pak ty kufry hrnou buldozerem do moře? Nebo s nima dláždí ranveje? Kdo ví. ![]()
Teď se chystá na jejich záchranu italské příbuzenstvo EDITH4B , tak držte palce!
Evaeva to je krasa! Ja to tam znam jen pod snehem, ale diky covidu uz jsme tam dlouho nebyli.
Sweet Potato vase kufry nejsou nezvestne, ne? Prakticky je to teda jedno, kdyz jsou tam, kde jsou. Drzim palce, at je zachranna mise uspesna.
Kokoska já se za brambůrčiny kufry fakt modlím.Ve Florencii (a určitě nejen tam)je teď na letišti děsnej bordel, bojím se že záchranná mise nebude vůbec jednoduchá,ale věřím našim a doufám, že se jim podaří vyhrát ![]()
continuity jo, to je jasný
EDITH4B musi mit nejakou plnou moc k vyzvednuti? Doufejme, ze od toho prvniho oznameni ty kufry zas nekam nezasantrocili, musi toho tam byt hromady, hory, velehory.
Kokoska Letiště ví (si myslí), že je má. Někde...
Ale tuto informaci neguje lufthansa a nic nedělá.
Sweet Potato kdybych znala nejaky zaklinadlo privolavajici ztraceny veci, hned bych se do toho pustila. Ale pry je patronem ztracenych veci sv. Antonin z Padovy, to ma kousek!
Kokoska tak vzhledem k tomu, že patron je sv.Antonín a pro kufry půjde italský Antonio a česká Ludmila, nemůže to dopadnout jinak než dobře!Jinak ano, brambůrkovi poslali,plnou moc a všechny možné i nemožné dokumenty.Tak věřím ve zdar akce ![]()
EDITH4B to je hezka nahoda, ta jmena. Jsem moc zvedava jak to dopadne, verim ve stastny konec!
Já věřím, že letiště by mohlo být rádo, že se kufrů zbaví, takže věřím v úspěch. A držím palce.
Ježíš, to je napínavý ty kufry!
Evaeva To jo, ted to dostává teda grády.
Držím držím palce! Sweet Potato EDITH4B
Jupiiiiii ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje