EDITH4B Už je chladím! Sejdeme se ve Vinárně!
Cestování
EDITH4B To je absolutní pecka :-). Jste skvělí.
EDITH4B jupí! Antonín a Ludmila je silná dvojka :) Máš skvělou rodinu!
Sweet Potato asi se už chystali na to dláždění dráhy kuframa, jak to tak čtu. Gratuluju k jejich vysvobození ! Snad tam poslední 3 týdny moc nepršelo, nenapadlo mě, že to nemají v nějakým hangáru nebo aspoň přístřešku.
Sweet Potato No ty bláho, to byla akce. EDITH4B klobouk dolůpřed příbuznými
EDITH4B Jste úžasní! ![]()
Sweet Potato prosím tě,prý asi dvě a půl hodiny hledání... Jeden našla za půl hodiny a druhý pak hledala s tím prvním v závěsu.Nikdo jí tam nepomohl... prý hromada Lufthansy ,hromada AlItalia ,hromada mix a hledej...
Sweet Potato prosím tě,prý asi dvě a půl hodiny hledání... Jeden našla za půl hodiny a druhý pak hledala s tím prvním v závěsu.Nikdo jí tam nepomohl... prý hromada Lufthansy ,hromada AlItalia ,hromada mix a hledej...
EDITH4B To je strašný
To je boží, že se našly
ale teda ty okolnosti, dvě a půl hodiny hledání ![]()
Už se těším na další unboxing, ten od Garfie nebyl nic moc ![]()
barbucha ja tu ted mela nase, takze hlavne Gamla Stan a okoli. Uz jsem je dost prohanela po Uppsale, talze to byla takova rychlootocka - oni unaveni fyzicky, ja psychicky
Priste uz na to budu mit zas vetsi klid a uz se trochu orientuju mezi vsema tema mostama ![]()
Všem děkuju,že jste držely pěsti aby se našly brambůrčiny kufry.Je vidět, že hromadná pozitivní energie funguje ![]()
EDITH4B tady je to prostě zázračný![]()
Evaeva unboxingu se trochu bojím, přece jen tři týdny na kufry pralo toskánský slunce ![]()
EDITH4B
teda máte karmu na 5 dalších životů ![]()
EDITH4B Sweet Potato teď jsem dočetla story kufry a teda, to je něco! Super a úžasný
Strašně moc všem děkuju za morální podporu. Ty kufry jsou samozřejmě houby tragédie, ale bylo hrozně fajn, že jsem to měla s kým sdílet, s kým se vztekat a s kým se tomu smát. ![]()
A EDITH4B samozřejmě úplně nejvíc!
U unboxingu samozřejmě budete!
Evaeva Tak já ti srdečně přeji, aby byl zábavnější....![]()
Sweet Potato Tobě ne, pochopitelně!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje