Medresa (skola islamu) dnes je tam muzeum

Medresa (skola islamu) dnes je tam muzeum

Po pestrem dni musela byt dobra vecere!

Teda, nejak jsem se rozjela :)
Kokoska Vubec neva. Už se těším na zítřejší nálož.
A je tu strasne moc kocek, fakt vsude. V zakoutich ulic maji obcas krmeni, vsechny vypadaji celkem blahobytne.
Abych nezapomnela na caj! Je silny, vyborny, zadne sacky, ale pekne poctive z cajovych listku domaci provenience, vari se vzdy v jedne konvici caj a v druhe voda, kterou se ten hrozne silny caj naredi. Vetsinou byvaji ty konvice na sobe, ve spodni se vari voda a v horni se tou horkou parou nahriva ten caj. Tady na fotce meli konvice kazdou zvlast. Pijou to se strasnym mnozstvim cukru, my si dali bez cukru a jak doma cerny caj nemusim, tady jsem si dala dva.

Kokoska Užijte si dovolenou, zážitky, jídlo i pití.
Victoria budeme se usilovne snazit! ![]()
Kokoska V to budeme usilovně doufat :-)
Victoria ja jsem manzelovi rikala o te vasi cesta a pry "Jedem!"
Kokoska užívejte si to.
My jedeme alespoň směr Krkonoše.
Victoria taky jsem manzelovi popisovala tu vasi cestu a on mi tvrdil, ze kdyz je to mensi lod, ze by mi bylo spatne, ze se urcite houpe. Bylo tam nekomu zle?
já mám ukrutnou kinetózou, musím se fakt hlídat,kolikrát mi je špatně i v aute a na lodích od velikosti běžného středomořského trajektu už je to více méně jedno. Na jachtu bych třeba nejela.
Kokoska Istanbul a Bursu jsem navštívila vloni v říjnu. Na Kota Hanu vysmlouvala 3 sály
. Kocky byly skvělé,neb byly přítulné. Letos na Sicílii byly i ty domácí velmi plache.
Čaj, který bych doma s cukrem nevypila, jsem si tam dávala s jedním cukrem a vypila jich několik denně.
Těším se na další fotky.
Kokoska To je dobře! Já jsem se tedy dívala na trasu Kanada a Nová Anglie na příští rok, a hodně to osekali tedy, není tam zdaleka tolik přístavů a není to tak spektakulární, je to škoda.
baltik Mě bylo trochu špatně jeden večer, ale špatně v tom smyslu, že spíše nevolno, cítila jsem takovou nestabilitu a žaludek "na vodě". Rozhodně ne tak, že bych zvracela. Že by bylo někomu dalšímu špatně jako ve smyslu, že by zvracel a tak, to jsem nikoho neviděla. Ani nějaké stopy na lodi... Normálně jsem snědla večeři a restaurace byla plná a nezdálo se, že by to někdo nějak významně pociťoval. Můj muž byl zcela v pohodě.
Řekla bych, že kromě nějaké osobní citlivosti na to, a kromě velikosti lodě, zásadní roli hraje počasí. Na vlny na moři má vliv vítr, takže čím větší vítr, tím větší vlny. My jsme měli velmi pěkné počasí, záliv sv. Vavřince je spíše uzavřený, takže to na to také mělo vliv. Ten večer, když mi bylo špatně, přecházel nějaký bouřkový systém a bylo to pro mě znát.
Já jsem tohle téma hodně zjišťovala před první plavbou lodí stejné velikosti. Měla jsem z toho strach, protože se považuju za citlivější, také se mi občas dělá v autě zle, obzvlášť když neřídím a jsou zatáčky. V jihočínském moři se loď houpala tak, že když bych to věděla předem, nikdo by mě tam nedostal, ale špatně mi nebylo. Když na to teď myslím, vlastně je pro mě auto v serpentinách mnohem horší... Z obavy, že mi bude špatně bych se tedy nevydala na transoceánskou plavbu, tam se tomu hůř uniká, tady prostě víte, že loď více či méně lemuje pobřeží a ráno je další přístav:-)
Kokoska jeee ty se mas!![]()
A jak caj vubec nepiju tak od turku,afgancu a uz ani nevim dal chutnaji vyborne,ale je to naloz pak nikdy nemuzu spat.![]()
Zarinya mne to kvuli spani nevadi nastesti :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.