Garfie bydleli jsme tam 2x a tohle mi teda uniklo, resp. jsme tam byli spolu...vizviktorka_od splavu
Cestování
stes jj, tak pred 5 lety cca
Změna plánu - zarezervováno ubytování na 2 noci v Budapešti. Co urcitě nevynechat?
Pak tu prosím napiš zážitky. Chystám se do Budapešti za 14 dní. Jedem jen na 3 dny, tak památky budou ty profláklé, ale tipy na restaurace by se mi šikly moc.
Makara notna večer na drink moc doporučuju https://goodspiritbar.hu/en/good-spirit-bar/
Ale bývá tam plno, lepší mít rezervačku.
notna no průzkumníka budeš dělat ty mne
. Nebo se tam potkáme? Jedeme 17.
tina a co si objednat? Něco nudně klasického a užívat si atmosférou nebo experimentovat a jít do překvapení?
Makara já bych určitě šla do neznáma
Všechno, co jsme vyzkoušeli bylo super a celkově to byl fakt zážitek.
Z cyklu naše hory a skály, konec října v krátkém rukávu.

notna určitě zkuste nějaké koktejly! A hlavně si to užijte, Budapešť je skvělá a tenhle bar za návštěvu fakt stojí!
JankaM krása ![]()
Neziderské jezero, nejzápadnější stepní jezero Evropy. mírně slané, prakticky bezodtokové, průměrná hloubka asi 80 cm (max 2m), délka 36 km. Nebýt mlhy šlo by pozorovat zakřivení Zeměkoule.

continuity To je kouzelně ponurá atmosféra! ![]()
...nádherné fotografie!.
JankaM ooo děkuji ![]()
my byli v sobotu na Boudě. Na šestihodinové prohlídce. Mě byla taková kosa ![]()

Mulen byli jste na té nejdelsi?
My tam byly na ty prostřední, ale chytli jsme tak nadšeného průvodce, že to o bylo na 2,5 hodiny.
Což by bylo super, ale taky jsme se blbě oblékli
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje