Cestování

09. srpna 2014 10:36
Offline continuity
41790 příspěvků moje polička 07. listopadu 2022 23:16

brrr ti vaší jsou taky dobrodruzi neuskuteční. 

Offline brrr
12155 příspěvků moje polička 07. listopadu 2022 23:18

continuity Jo, ale už se dostavají do věku, kdy o ně začínáme mít strach. Jinak všechno si plánuje a zařizuje otec sám, od letenek, přes ubytování až po samotnou trasu.

Offline Garfie
28022 příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 02:53

brrr  boží! Závidím jim, to je taky můj dávnej sen! 

Offline baltik
4952 příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 06:33

JankaM pro inspiraci se muzes podivat na blog M. Pracharove, ta tam myslim jela vlakem a delala tak spise prochazky po meste

https://www.youtube.com/watch?v=pZusdpHT4Vw

My jsme tam byli na jeden den v ramci vyletu na dovolene v Nemecku, libila se mi ta filharmonie a vyhled z ni. 

jinak jako mesto se mi vic libil Lubeck, kdybyste byli na vice dnu a chteli si udelat vylet i jinam

Offline Aranel
6339 příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 12:18

JankaM Budova Labské filharmonie je nádherná a nezapomeňte na čtvrť St. Pauli, ani ne kvůli vykřičeným domům, spíš tak kvůli tomu anarchisticko-squattersko-levičáckému okolí. Pokud jste teda ten typ

A jela bych nočním vlakem!

Offline Aranel
6339 příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 12:19

andulka01 Já si pamatuju, jak jsme jednou na vánočním večírku hledali nějakou složitou, několikafázovou kešku v Divoké Šárce. Nakonec jsme to nedokončili, ale zážitků u toho bylo plno

A dobré bylo taky bruslení, objednali jsme si svařák a jezdili, někteří po mnoha letech.

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 12:35

JankaM byli jsme autem a je to teda dalka, ale dalo se. Libilo se mi jen se prochazet, zvlastni misto je ten vybombardovany kostel sv. Mikulase, da se tam i vyjet na vez. Dali jsme si plavbu mezi starymi skladisti a pristavem, libila se mi i ta nova ctvrt kolem Labske filharmonie. A navstivili jsme i Niveahaus :)

Online Karja
43817 příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 12:44

andulka01 Mně se líbí hrozně hotel tady kousek od nás, ale v zimě tam žádné sportoviště kromě sauny nejsou, jen nějaká cvičící místnost:-D. Ale krásná, moderní, taková meditační. Ta sauna je na rybníce nikde nikdo a jako ta příroda je samozřejmě tady na začátku vysociny slabsi, ale zas je tu fakt klid, minimum lidí. 

https://www.hotelkouty.cz/

Online Karja
43817 příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 12:45

Aranel andulka01 Jo můžete vlastně bruslit na rybníce v zimě:-D:-D

Offline Jos
příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 12:53

brrr Vasi jsou neskutecni! Zrovna jsem docetla reportazni knihu o Kambodzi, soucasne, a byla to sila. Zajimaly by me postrehy rodicu. Fotka husta! 

Offline Aranel
6339 příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 14:29

Karja Tohle bylo na kluzišti, ale kdyby náááhodou zamrzl rybník, byla by to paráda! (Kluziště má  zas výhodu půjčovny, vlastní brusle má asi málokdo)

Online Karja
43817 příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 19:00

Aranel To je pravda:-D. To mi nenapadlo. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 20:30

Karja nevím, jak andulka, ale já si ten hotel uložila

Online Karja
43817 příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 20:39

Evaeva Jako jezdí tam lidi opakovane, tak snad je to dobrý;-). Jak moc nikam nejezdime, tak neznám tolik nabídku, takže nemůžu tak objektivne srovnat s ničím jiným.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 20:47

Karja no, my teď máme úplně jiný nároky než dřív Ale teď se nikam nechystáme, tohle je spíš takový dlouhodobý výhled.

Online Karja
43817 příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 20:50

Evaeva Jasne, budu sledovat situaci:-D Dám si tam třeba večeři na ověření kvality a tak!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 20:56

Karja to určitě musíš, to je jasný:)

Offline continuity
41790 příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 21:29

Karja no to je ale velká paráda. Sauna na rybníce, koupací sud, to by se mému muži tuze líbilo. Tam si dáme romantický víkend. 

Online Karja
43817 příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 21:41

continuity Jj, všichni na recepci říkejte moje jméno, holky to tam mají moc rády, nějakej dortík zdarma k hraní na písek by se hodil:-D. Jako na tu romantiku je to dobre, tam je totiž fakt docela pusto prázdno, třeba s dětma na týden bez hezkého počasí bych jet nechtěla. Ale pozor, asi dvě ty chatky nejsou úplně v soukromí, ačkoliv jsou tak samozrejme prezentované, to bysme spolu vyřešili:-D, já bych dala vědět za jakou borovici je největší klid:-D. Jídlo je takové, no na Vysočinu vyšší standard, ale nic super extra.

Jo vlastně se tam dá na běžky andulka01 . Normálně naskočila na stopu hned u toho hotelu, ale samozřejmě je to takové nejisté se sněhem, není to vysoko. 

Online Karja
43817 příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 21:45

continuity Jo ty jo, tam vlastne není ani mobilní signal, to nekecaji no:-D to je pravda:-D o to se teda nijak nezapricinili, to je tam černá díra už dávno:-D.