continuity
No ale dvě hodiny? Bývala to jedna, bůhví kudy to létá...Ta linka z Prahy by byla fajn, ale ono i tu vídeňskou tak různě ruší a dočasně obnovují už pár let, tak tomu moc nedávám. :-(
Cestování
Mrakoplas jizni pobrezi moc autobusy pristupne nebylo. Dobre se dalo dojet do vesnicky Pepka namornika, ta by se mohla detem libit. My jsme jely na jeden vylet turistickou lodi z Bugibba pres Comino na Gozo a pak zase zpet, trasa byla vybrana pekne, ale clovek musi zkousnout ty ostatni lidi tam. Vyhledu na utesy si ale clovek mohl uzit dosyta. Pak jeste byla moc pekna plavba okolo Valletty, tam jsme byly samy
ale to nejsou utesy. Ale ten jih neni tak huste osidleny, tam asi bude mensi provoz, tam by se mozna dalo jet autem i celkem v klidu. Holky, co s nama byly na byte tam jely Uberem, pry to nestalo moc, to by taky mohla byt moznost?
andulka01 Našla jsem ti tu otevírací dobu San Carlo.
Blejskla jsem si to, když jsem tam přišla a bylo zavřeno :-).
No ano, vliv má také vzdušné proudění především jet stream.
Další věc je, že se létalo nějak přes Sibiř (ono to vypadá na mapě jako zajižďka, ale země je koule a prelet blízko polu šetří dráhu a čas) a teď musí kvůli válce využívat jiné trasy, které jsou delší a ty větrné podmínky možná nejsou tak příznivé.
999 díky!
Friga no ten uber aj pozicanie auta bude asi problem!ticke kvoli sedackam pre deti. Lod je dobry napad :)
Mrakoplas to je pravda, sedacky me nenapadly. Lod byla dobra v ramci toho, ze nemam rada tyhle organizovane cesty, kde je hodne lidi na jednom miste. Pekne vyhledy, zastavka na Comino a pak na Gozo byl vylet autobusem, vyber byl ze dvou moznosti.
Mrakoplas sedačky si můžeš zadarmo vzít do letadla, jestli se ti chce je tahat. Ale tyhle větší prý nebývají v půjčovnách problém, ale chce to řešit dopředu. (Vajíčka prý bývají v hrozném stavu)
Já vám hrozně závidím že umíte a chcete plánovat program někde. Já toho nejsem schopna a mnohokrát ani nic konkrétního vidět netoužím. Tak jsme jednou jeli se sambem do Berlína, on tam chtěl vidět letadla v muzeu a mě úplně stačilo projít centrum a takový ty hlavní místa jen z venku a prostě tam jen být, koukat do výloh a tak.
Teď dcera projevila zájem o Vídeň a Hundertwasserhaus, tak výhledově pojedeme a vidím to prostě na procházku po městě a možná ty žraloky.
Ráda třeba procházím místní markety a drogerie koukám co mají jiného.
Jdu se stydět do kouta ![]()
JankaM proč? To jsou hezké plány. A nemusí být každý "objevitel", spousta lidí jezdí x let na jedno místo a jsou spokojení.
JankaMjá to taky tak dělám, vzdy si vyhradním minimálně jeden den bez muzeí a chodíme, kam nás to zavede. Ani ten ostatní program nemáme nějaký pevný, spíš jsou to takové věci co bychom mohli vidět. ja ten rozplánovaný den úplně nesnáším, mám toho plné zuby v práci. Mě štvalo i to, že Colossea museli být vstupy předem rezervované. V neděli večer jsem ještě netušila, kde budu bydlet ve středu.
continuity ty vstupy na čas jsou trochu otravné, zvlášť s dětmi. Teda opravdu ocením, když nemusím čekat, ale nemůžu se pak řídit podle počasí nebo momentální nálady v týmu.
Evaeva o sedacky sa mi rozhodne ťahať nechce, to uz radsej dam bagel na chrbat a budeme sa presuvat busmi a pesibusom :D
continuity tie rezervovane vstupy dopredu tiez neznasam. Rada sa tulam, nejake plany mam, ale nesmu mat presne casy. Co ja viem kedy sa mi bude chciet rano vstavat a kedy dostanem hlad? ![]()
inak sambo dostal instrukciu kupit letenky od 4. do 11.juna (let doobeda). Takze odlet tam by bol, ale spiatocny let kupil na 12.6.o 23.00. No aspon trafil ten odlet a rok ![]()
JankaM náhodou, jen tak chodit nebo si sednout na kafe a koukat je bezva program! občas nám to tak vyjde taky, že muž chce něco vidět, co já ne, většinou nějakou vojenskou záležitost. Tak jen tak bloumám, koukám, dobrý to je!
Mrakoplas já osobně bych zkusila půjčit auto se sedačkami. I když jak jsem četla o tom řízení tam![]()
JankaM tvuj pristup je uplne v cajku. Ja mam taky obcas den, kdy se chci po cizim meste jen prochazet a koukat na hezky baraky a prokladat to kavarnama :)))
Kokoska ježiš, my byli loni několik hodin na vojenských lodích a ponorce
A klidně bysme tam byli i pár dalších. Když pominu, že mi v ponorce bylo špatně a musela jsem ven, tak nejhorší je, že jsem je tam zatáhla já, že se to klukům bude líbit (muž si plány nedělá). Líbilo až moc a v okolí nebylo lautr nic, ani stánek natož kavárna![]()
Evaeva a prozradíš kde to bylo?
JankaM prosim ta ja si toho naplanujem a nakoniec sa mi polovica z toho nechce a radsej si uzivam atmosferu dakde z terasy kaviarne
. Uplne ma prestali bavit muzea a kostol uz ma nadchne maloktory. Poflakovanie je najlepsie.
Evaeva sambo sa zatial s autom tvari ako hrdina ale to este nevidel tie cesty na google maps
(nesli nam v praci skoro cely den systemy, tak som sa nudila :))
Mrakoplas tak zrovna kostely Římě ![]()
Ale na kostelech je dobré to, že se to nemusí plánovat. Buď je otevřeno nebo ne. Jen výjimečně to řeším nějak víc.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje