continuity jako ja do nich vleziem ale v maloktorom vydrzim viac ako dve minuty. Ale obcas sa nejaky poklad najde. Do toho Rima mi to snad niekedy vyjde :)
Cestování
Evaeva ponorku jsem odmítla. Letadlovou loď jsem teda prošla, ale pak jsme s s ostatníma manželkama tak hodinku opalovaly na palubě, než to chlapi doprohlídli
No bylo toho na našich cestách dost, co jsem neviděla, mě nějak ty vojenské věci nelákají. Pár výjimek teda taky bylo, kam jsem vlezla, ale moc ne.
JankaMKodaň
Kokoska já nejsem vyloženě odpůrce, například z Normandie mám několik silných zážitků, ale tohle mně bavilo jen chvíli. A chtěla jsem vidět taky ještě něco dalšího. Já byla těhotná, takže ta ponorka byl hodně špatný nápad, ale před ní nebyla ani lavička.
continuity kostely já taky můžu
A kupodivu i kluci je mají hodně rádi
Mrakoplas continuity do kostelů chodím, ale mě nějak víc oslovují ty malé, než velké, zejména barokní katedrály. I když taky se najdou výjimky. Uznávám, že jsou to krásné stavby, vzácná výzdoba, ale ta okázalost a bohatství církve vystavované na odiv není můj šálek kávy.
Kokoskakostel musí mít hlavně atmosféru
Evaeva no právě!
Kokoska já nejsem vyloženě odpůrce, například z Normandie mám několik silných zážitků, ale tohle mně bavilo jen chvíli. A chtěla jsem vidět taky ještě něco dalšího. Já byla těhotná, takže ta ponorka byl hodně špatný nápad, ale před ní nebyla ani lavička.
Já jsem byla v nějakem 28 týdnu v U 343 v Hamburku. ![]()
Dnes by to neslo už ani pojistit.
Evaeva Mrakoplas No, já mám teď čerstvou zkušenost se sedačkou do auta pro dítě z půjčovny. Bohužel jsem nebyla u vyzvednutí auta a místo sedačky přijeli s takovou dečkou s popruhy, která jednou karabinkou (spíš větš kancelářskou sponkou) držela na bezpečnostním pásu a děsně se divili, že s tím nejsem spokojená.
Jako podala jsem životní výkon a přes noc po internetu sehnala sedačku na půjčení přímo v místě na druhý den. Mohu díky tomu doporučit platformu Babonbo, kdy si půjčujete vybavení přímo od místních, takové Airbnb na dětské vybavení. Já narazila na neskutečně ochotnou maminku, které mi neváhala vyjít vstříc a fakt mi vytrhla trn z paty.
razorblade JankaM hlasim se do klubu. A zjistila jsem, ze nejvic jsem si odpocinula v mistech, kde jakoby nic moc neni, protoze na sebe nevyvijim tlak nenechat si ujit vsechny ty top veci. Ta mista se mi i lip vryji do pameti. Z Benatek si pamatuji mraky lidi a bolave nohy, z Trevisa klidek, kavicku a outfity mistnich. Planovat taky moc neumim. Zajimava mesta je nejlepsi navstivit vickrat. Na jare se tesim do Amstrdamu (poprve, a neni uplne vyhlidka na opacko v dohledne dobe) a taky nevim, jak to pojednat, protoze chci aspon do 3 obrazaren, ale zaroven bych se taky rada podivala ven, jak to mesto vubec vypada
.
continuity mně bylo špatně z toho vzduchu uvnitř, horko a málo kyslíku mi neudělalo dobře, přitom tou dobou už mi bylo dobře, ale tohle bylo špatný. Jinak to byla malá ponorka a po dvou vojenských lodích by to byla změna, celkem ráda bych si jí prošla. Ale my tam byli snad čtyři hodiny na tomhle místě![]()
Jimik tak to je super sluzba, nikdy by mi ani nenapadlo, ze nieco take existuje. Ale na Malte som nasla len jedno vajicko, sedacky nula bodov.
Edit.ale na tvoj popud som nasla pozicovnu autosedaciek
.
Mrakoplas Tak to jsem rada, že jsem aspoň trochu pomohla. Já do té poslední cesty taky netušila, ze takové sdílení funguje i na dětské vybavení. Fakt to pro mě bylo zjevení a skvělé řešení mého problému.
Mrakoplas tak zrovna kostely Římě
Ale na kostelech je dobré to, že se to nemusí plánovat. Buď je otevřeno nebo ne. Jen výjimečně to řeším nějak víc.
co bolo to bolo
, no ja som si dnes chcela "osviezit" spomienky na milansky dóm a na mieste som zistila, ze vstup sa objednava minimalne den dopredu (a vstupne 20E, ale tak za to to stoji)
Je, prosím, něco co bych si neměla nechat v Göteborgu ujít ? Děkuji !
Kromě Arket, Stories apod. samozřejmě :)))
Mini ja tam miluju namorni muzeum na vode. Na kafe do ctvrti Haga. Skvely je Volvo muzeum. A pak archipelago. Da se plout lodi na ostrov vinga nebo busem na ruzne ostruvky kolem. Muj favorit je marstrand, asi hodinu busem a pak na ostruvek kyvadlovym trajektem. Je tam nahore hrad, hezky ulicky. Jen v dubnu ve vsedni den byly zavrene kavarny a restaurace...

razorblade moc děkuji !
zatim je v planu vystava Anderse Petersena v Hasselblad Foundation
Mrakoplas continuity do kostelů chodím, ale mě nějak víc oslovují ty malé, než velké, zejména barokní katedrály. I když taky se najdou výjimky. Uznávám, že jsou to krásné stavby, vzácná výzdoba, ale ta okázalost a bohatství církve vystavované na odiv není můj šálek kávy.
Já naopak ty baziliky velké chrámy miluji. Tam jsem opravdu schopna reagovat jakože ááách. Ale nekoukam na to optikou co si to ta církev nahrabala, to vypouštím, ale co to za machry stavělo a zdobilo. Prostě s údivem a obdivem nad řemeslem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje