Malvin Ano! Dekuju. Uz jsme na ceste na Elbu. Alw to mesto bylo
.
Den predtim jsme byli ve Volterre a nevim, krete mestecko je krasnejsi. 
A jeste piniove haje na pobrezi 
Malvin Ano! Dekuju. Uz jsme na ceste na Elbu. Alw to mesto bylo
.
Den predtim jsme byli ve Volterre a nevim, krete mestecko je krasnejsi. 
A jeste piniove haje na pobrezi 
GarfieČeši jsou asi benevolentní
Ale fakt mi to do téhle debaty nepřišlo nijak zvláštní.
A přijde mi mnohem lepší a férovější požádat o to uvolnění.
Mně to taky nepřišlo nějak zvláštní, zvlášť na te základce když je dítě spíš jedničkář. Teď nad tím přemýšlím, protože chci uvolnit dítě letos asi kolem podzimních prázdnin, no a pak si vybavím ty příběhy od jedné i druhé sestry, o zmeškaných hodinách některých děti jen tak, a už jsem zase v klidu;-)
Karja pár dní kolem podzimek bych vůbec neřešila, akorát si vyžádáš učení sebou no.
benotna Evaeva A necítíte se trochu provinile, když uvolňujete dítě ze školy? :-) Já to taky párkrát udělala, ale přiznám se, že si vždycky připadám tak zvláštně, zvlášť když vypisuju důvod pro ředitelku....
A mimochodem, v naší současné škole se to dělat nesmí, uvolnění je jen z vážných důvodů. A pokud dítě není ve škole v době závěrečných zkoušek (z jakéhokoli důvodu), musí si nové zkoušky zaplatit.
Vůbec mě nenapadlo se cítit provinile. Beru to tak, že když škola tuto možnost sama nabízí, asi jí to nevadí. Pokud by možnost o uvolnění ze školy z důvodu dovolené neexistovala, respektovala bych to. Nějaké kličky s nemocí, na to nemám morál. A taky bych nežádala, pokud by dcera neměla ve škole výborné výsledky a bylo by potřeba, aby tam chodila. Ona tu základku zvládala lehce, učení jsme nikdy sebou na dovolenou nevezli. Vždycky pak všechno dohnala během týdne po návratu. Dcera taky ve škole měla hodně aktivit mimo vyučování a mimoškolní činností pro školu trávila hodně času. Vůbec mě nenapadlo mít výčitky.
Vždy ať šlo o lázně nebo dovolenou jsme to napřed konzultovali s třídní. Nikdy to nebylo v termínu velkých písemek nebo uzavírání známek. Letos teda všichni učitelé po dceři chtěli, aby měla uzavřené známky před odjezdem na dovolenou. Tak si je musela všechny oběhnout a nechat napsat hodnocení a uzavřít. Přitom byla pryč v termínu, kdy její třída byla na kolovém výletě, takže se všem uzavírali známky až po návratu z koláku a její dovolené a písemky měli už za sebou.
A asi to taky nejde srovnávat se školou, kam chodí tvoje děti. Tam naprosto chápu, že nejde na týden jen tak odjet. Ta náročnost je podle mě nesrovnatelná s českou základkou.
Tyjo, my jsme syna letos omlouvali na tři dny jen tak, že jsme měli dovolenou my rodiče a chtěli jsme jet na výlety, ani jsme neměli žádnou zaplacenou dovolenou někde
paní učitelka nám popřála pěkný volno a dostali jsme papírek co má v jakým sešitě doplnit.
dnesni návštěva u tuleňů
Ja jsem jako dite byla na ZS asi mesic uvolnena kvuli otcove praci ve spanelsku. Nasi mi pekne vezli uceni, ale co si pamatuju, kdyz clovek bydlel u more, tak jsem tomu moc nedala. A mati me taky prilis nenutila. Nepropadla jsem, vyznamenani jsem uhajila![]()
Skotsko je nej....

clothilde Nějak málo deště na Skotsko :)) Tak ať vám to vydrží. ![]()
clothilde no to teda je!
clothilde Skotsko
Uzij si to!
@clothilde juuu budou i papuchalci?
clothilde Krajina bez lidí, hladina bez ptáků...cesta bez konce, úzkost bez příčiny. Nevím co hledám, ale tohle je konečně samota.
Jediná věta, kterou si pamatuji z Anglických listů (a možná ještě ne úplně přesně). Užij si to!
Garfie tam bych teď chtěla...jsem jak podebrana z vedra,práce,lidi,okolí...prostě mi teď všichni a všechno se.e,aniž by mi se mi něco konkrétního stalo. Takový to 100x nic umorilo osla
stesjá jsem podebraná z toho vedra, to mě tak neskutečně s.re...zlatý podzimní plískanice:-)
Garfie Kokoska continuity eM 711990 Evaeva
Je to tady paráda. Pofukuje/fouká vítr, od včerejška poprchava / prší.
Jsem tady už týden, začali jsme příletem do Edinburghu, tam jsme si vyzvedli auto a pokračovali směrem na Ben Nevis. Tam jsme se zdrželi 2 dny a odtud přes most na ostrov Skye. To je můj splněný cestovatelský sen a je to krása, krása, nádhera. Skye a cela skotska Vysočina je fotogenická ze všech stran a za každého počasí. Jsem nadšená a určitě se sem ještě vrátím

clothilde měli jsme před lety podobnou trasu. Užijte si to.
clothilde Nádhera, užijte si to. Skotsko je moje velká láska.
clothilde Skotsko i s ostrovama mám v plánu už dlouho. Mám tam spolužačku a vždycky achám nad jejími fotkami z výletů.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.