Potrefenáhusa ja bych chlapa se strunovkou na zahradu nepustila, uaaa
Kytičky aneb zelené prsty...
Estara Nádherné!
Estara úžasný!
EDITH4B to je heuchera kvitne takto az do oktobra niekedy
https://www.lumigreen.sk/eshop/heuchera-hybridna-paris-kont-05-l/p-4220238.xhtml
Estara jezis ty mas tak nadherne ruze ![]()
Janulik03 děkuju!
Estara ty jsi šikovná :-)
Magráta Děkuju, ale ono to zase tolik šikovnosti nevyžaduje. Já s nimi nic extra nedělám. Jenom na jaře si při stříhání říkám, proč jich mám proboha tolik. ![]()
sisa.b Děkuji. Záleží hlavně, kde jsou umístěné. Jednu jsem dávala mamce, teď bylo pár dnů docela dusno a u nich se to rychle vyhřeje, tak po třech dnech už moc v kondici nebyla. U nás je chladněji, mám tu vyfocenou třetí den a vypadá pořád pěkně.
Hezky kytky mate, moc hezky. Moje dnesni "kytice" aneb co nam nejvic kvete na zahrade.
Kokoska nahodou mne sa maky pacia velmi a kludne by som prijala aby nam tu kvitli. A mas to krasne naaranzovane.
Janulik03 kdyz na to tak koukam, asi zalozime misto travniku nejakou tu louku. Tam by se ztratily i ty bodlaky, nakonec taky kvetou docela hezky. Vloni jsme je se zetem poctive vyrypali a letos, co bys rekla? Mam je tam!
Pinot Noir Ta je pěkná. Takovou asi ještě nemám... ![]()
Kokoska Máky jsou krásné.
Potrefenáhusa my sme teraz kupili malu strunovku na baterky. A ma aj taky bazmek a y sa nepriblizil ku kvetom. A ja taka lahucka ze asi ju budem mat ja. S tou velkou motorovou to bolo pre moje kvety nebezpecne
Pinot Noir susedova ruza ma krasne farby
Estara mne se libi ty velke zahradni, tohle je jen nalet z okolnich poli.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my