Janulik03 na knihovnu zelenec, svícník anebo kapraď, jestli tam není moc sucho..? Hotentot je jedna z crassulí, tlustice.
Kytičky aneb zelené prsty...
Ounz crassule se povedla.
Ginger Děkuju :)
Ounz aj sa mi zdalo ze ma taky trosku vyzor ako tlstica taku so m este nevidela. Mas celkovo zaujimavu zbierku
Janulik03 děkuju
Ounz To vykrojeni listu monstery záleží spis na staří rostliny, než na světelných podmínkách. Kazdopadne na severozápadním okně nezahyne, ale ten přírůstek proste nebude takovej. Moje to rozjela až co je cca metr od jižního okna.
MP Meri No, je relativně mladá, ještě jí dávám šanci. Metr od jižního okna už je obsazenej ![]()
přihazuju jednu tlustici, je z kytek od kamaráda. Tak snad bude u nás taky prospívat![]()
Vilemina normalne som sa bola pozriet ci tamoja je stale na terase
. Paradnu mas ![]()

Janulik03 ta tvoje je krásná!!!
a trochu se mi splašil rýmovník.
Vilemina su podobne ![]()
Vilemina ooooo trosku? ![]()
Len a nenarocne
Vilemina Ten rýmovník je podepřenej?
Mě roste zásadně jen směrem dolů až do doby, kdy ho při úklidu ulomíme...
Ounz Ježiš, to je taky hezká rostlina, to vypadá jako špíz
kam já to jen dám![]()
![]()
Zu no, tenhle není, ten prostě roste vzhůru. Mám ještě menší variantu a ten padá dolů.
a ten, co roste vzhůru má jiný podmínky? Bych toho našeho přesunula, roste přesně takhle dolů :)) ale teda menší varianta mě rozesmála, ten náš není ani poloviční, ale nebyl nikdy přesazený.
Zu no, ten velkej roste v kuchyni, orientace východ-jih, ten mrňavej jen v loznici, východ, slunce jen ráno na chvíli.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje