bublifuk Podle mě jí hnijou kořeny z přelití. Z toho se asi nevzpamatuje ![]()
Kytičky aneb zelené prsty...
Jos to je teda nádherná záplava květů.
vanilka Vlm Paní Ef Děkuji. Okno mám jedno a tam mi přišlo, že se spíš spálí, ale na zimu to zkusím. Snad tomu ještě kořeny nehnijí. Tohle se mi nepodařilo zatím nikdy namnožit... Tlustice se mi taky líbí, ale víc v té prospívající podobě :)
Dřív jsem měla plno kytek, které vypadaly, že prospívají a teď mi občas poporoste kaktus...
bublifuk jo, ještě k zálivce - je to sukulent, takže radši míň vody a zeminu namíchat s pískem.
edit: možná je přelitá, to fakt rády nemají, ale dala bych jí šanci - přesadit do zeminy s pískem, klidně 1:1, dát jí na světlo, úplně na okno. A opatrně se zálivkou.
Ginger To je dilema. Ten s většími poupaty asi stihne rozkvést ještě venku? Doma budou potřebovat nejspíš nějak zvlhčovat vzduch, aby ten přechod nebyl velký šok.
bublifuk Jsem na tom pocobně, mám tlustice moc ráda, ale nějak to s nimi neumím. Ač je mám na co nejsvětlejším místě, z větví mají dlouhá pokroucená chobotnicová chapadla.
Sweet Potato až pojedu k rodičům, zkusím si vzpomenout vyfotit a dám porovnání před a po.. ![]()

Vlm to je paráda! Ti motýli ![]()
Pinot Noir díky za odbornou pochvalu,
, motýli a taky spousta včel, mám z toho radost, ještě chryzantémy vykvetou a konec...
Vlm Krása.
Taky tu mám s nástupem podzimu víc motýlů a jiných hmyzů než v létě. I dlouhozobka se objevila.
Ginger me vždy kaktusy po přestěhování opadají. Letos jsem se z tohoto důvodu už neletnila a počkám až si vykvetou tady.
brrr Nádhera! Moje jsou z Rohlíku, ale radost je domácí (vpravo vykukuje máslová dýně):

continuity Sweet Potato diky za nazory. Udelam pokus pulku necham jeste venku a ty malo napucene dame domu. Snad si nevsimnou.
Vlm mas krasne zalozenou zahradu
bublifukto preliti to byt muze. Ja mam tlustici na slunci a kdyz uz je to dlouho vzdycky vybledne, tak ji v lete stridam slunce stin, od podzimu dal zase vic ztmavne a zezelena. Rada zalivat az budou zvrasneny listy je dobra! Ja ji jednou nechala i vic jak mesic bez zalivky.
Hanka H Ta je super!!!
Hanka H nastěstí se rychle rozrůstá, mám jich několik.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my