continuity Strašný! Já bych tady to znásilňování živých organismů trestala useknutím ruky.
Kytičky aneb zelené prsty...
continuity Nebo kulate akvarko a v nem jedna rybicka. Kan Kdysi se lepily slamenky na kaktusy. Neuveritelny!
ja jsem tak stastna z toho deste
(vytopenych je mi samozrejme lito)

Mha Ve Švýcarsku. Možná i jinde? Poměrně nedávno o tom byl zajímavý článek. Měli dvě (nebo to byli králíčci) jedno zašlo věkem, druhé bylo už taky staré. Sousedi hned hlásili úřadům, že chovají jen jedno. (To by bylo řečí o českých udavačích)
viktorka_od splavu déšť tu všechnu zeleň tak rozsvítí, že? ![]()
Jos To existuje pořád. Děs, kýč. Spoustu lidí na to naletí.
Ale ty nalakované, to je zlo.
Sweet Potato no drobny rozdíl vidim v tom, že u nás by tě ani konzultace s veterinarem před pokutou neuchránila. Aneb jak si vyrobit kralici perpetuum mobile. Jednou chovatel morčat/ kraliku, doživotně chovatel morčat/ kraliku.
continuity
no presne!
continuity Jak to víš?
Je po dazdi aj ked len na par minut

Janulik03 nádhera!

Když už mám na zahradě trpaslíka, tak proč ne pítko![]()
Vilemina jeeej krasne pitko
Vilemina tak už sháním mravence (sweet potato) a teď ještě pítko ![]()
Vilemina Pitko se mi také libí. Ja dávám ptákům vodu do kameninové misky pro králíky a ptáci ho milujou. K svátku jsem si přála podobné jako máš ty, ale za půl roku jsem tam viděla jednou hřivnáče, který tam pil.![]()
Magráta jo, ty se mi libili taky![]()
černá káva no, jsem zvědavá. Mám na zahradě ještě takový kameninovy korytko, tam lítají, tohle bude asi spíš zdobit![]()
Vilemina a ja ani neuvazujem macky by tam lovili. Jedine na vysokej nohe. Vtaci piju z jazierka ale len nasi domaci drozdi ti sa aj drzo po travniku prechadzaju
Vilemina máš pravdu. Soupnu ho do květinového záhonku. Fakt jsem myslela, ze je pro ptáky.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje