Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Potrefenáhusa
38532 příspěvků moje polička 12. listopadu 2018 15:04

MP Marge já ti teda chtěla zkraje napsat, jestli je nechceš radši vyklopit někam do řeky, ale vidím, že už ses do toho vžila!

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 12. listopadu 2018 15:12

MP Marge 

Vždyť ti krabi žili evidentně v nevhodných podmínkách už nějaký čas. Asi jsou dost odolní, určitě to zvládnou, hlavu vzhůru!

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 12. listopadu 2018 15:14

Jinak preji dobre rano a hlasim, ze po dobu me nepritomnosti se nic mimoradneho nestalo! Mali krabi jsou naskladani v kokosovem domecku; velkeho jsme od te doby, co jsme ho prenesli do nove zarizeneho teraria, nevideli. Jsem z Internetu poucena, ze ho nemam vyhrabavat, protoze by ho to vystresovalo, tak nevyhrabavam a stresuju se ja. Ale Internet me utesuje, ze kdyby chcipl, tak to poznam, protoze to terariu zacne smrdet jako "rozkladajici se ryba".

Uz se moc tesim 

Co mi ale dela starosti, ze nejak nezerou!? Vcera jsem jim nasekala na kosticky syrove kure, coz by dle Internetu meli zboznovat, ale ani se toho nedotkli  A ty krabi granulky taky nechteji...

Tak drzte palce!

Vikendova intenzivni pece o kraby me vycerpala natolik, ze mi porad neni dvakrat, a tudiz si dnes beru dick day 

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 12. listopadu 2018 15:21
Reakce na Potrefenáhusa:

MP Marge já ti teda chtěla zkraje napsat, jestli je nechceš radši vyklopit někam do řeky, ale vidím, že už ses do toho vžila!

​Kdepak do reky   Pres pocatecni zdeseni jsem si je velmi oblibila   Dokonce uvazuju i o tom, ze si poridim vetsi terarium a vic krabu!

Offline Ounz
20420 příspěvků moje polička 12. listopadu 2018 15:22

Potrefenáhusa no, jako pokud nebojujou, tak si na sebe časem zvyknou..hlavně když je to nutný (žrádlo a pohodlí) 

Offline Sweet Potato
39940 příspěvků moje polička 12. listopadu 2018 15:23

MP Marge Existujou speciální krabí granule? A jsi si jistá, že jsou opravdu pro kraby, ne, ehm, s krabí příchutí?

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 12. listopadu 2018 15:23
Reakce na dynda:

MP Marge 

Vždyť ti krabi žili evidentně v nevhodných podmínkách už nějaký čas. Asi jsou dost odolní, určitě to zvládnou, hlavu vzhůru!

​To jsem si taky rikala, ale nektere zdroje na Internetu uvadeji, ze pokud dojde k poskozeni krabiho organismu nespravnymi zivotnimi podminkami, tak se muze jednat o nezvratne zmeny a krab, ac jeste nazivu, vlastne pomalu umira 

Offline Sweet Potato
39940 příspěvků moje polička 12. listopadu 2018 15:25

MP Marge Neboj, vždyť mají vlastní terapeutku.

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 12. listopadu 2018 15:31
Reakce na Sweet Potato:

MP Marge Existujou speciální krabí granule? A jsi si jistá, že jsou opravdu pro kraby, ne, ehm, s krabí příchutí?

​Existuji a pritel spolu s kraby prinesl i sacek (trochu me utesuje, ze se ty existence v Rockfordu aspon pokousely je krmit). Jako krabi to nevoni, ale mozna jednu ochutnam pro predstavu 

Vsichni chovatele na Internetu se ale shoduji, ze ty granule nejsou nic moc, ze casto obsahuji skodliviny, a ze by se melo krmit normalne masem, vajicky, ovocem... Pry zerou v podstate vsechno!

Akorat ti moji ocividne ne 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 12. listopadu 2018 15:32
Reakce na MP Marge:

"very strange feeling" 

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 12. listopadu 2018 15:32
Reakce na MP Marge:

Vikendova intenzivni pece o kraby me vycerpala natolik, ze mi porad neni dvakrat, a tudiz si dnes beru dick day 

MP Marge Ja vim, co bylo mineny, ale musim musim se smat, pardon (manzel me zkazil, je to tak) 

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 12. listopadu 2018 15:32
Reakce na Sweet Potato:

MP Marge Neboj, vždyť mají vlastní terapeutku.

​No, tos me uklidnila 

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 12. listopadu 2018 15:35
Reakce na Solathis:

MP Marge Ja vim, co bylo mineny, ale musim musim se smat, pardon (manzel me zkazil, je to tak) 

​Za to muze Jinx!!! Ja jsem to z Parfumanie prinesla do prace a tam se to rozsirilo, takze u nas v baraku se to ted jinak nerekne  

Offline Potrefenáhusa
38532 příspěvků moje polička 12. listopadu 2018 15:36
Reakce na MP Marge:

​No, tos me uklidnila 

​no kterej krab to má!!!

Offline 711990
18294 příspěvků moje polička 12. listopadu 2018 15:54

MP Marge taky mam dneska dick day za me totalne nejlepsi vyraz;) jeste lepsi nez outlook!

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 12. listopadu 2018 16:03

MP Marge Jenze ja jo doma pouziju a on to vezme vazne... :-D

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 12. listopadu 2018 16:05
Reakce na Solathis:

MP Marge Jenze ja jo doma pouziju a on to vezme vazne... :-D

​Ha, pred pritelem to prave radsi tajim 

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 12. listopadu 2018 16:07
Reakce na 711990:

MP Marge taky mam dneska dick day za me totalne nejlepsi vyraz;) jeste lepsi nez outlook!

​Ano,  pri vsi ucte k outlooku u me dick day taky vede 

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 12. listopadu 2018 16:08
Reakce na Potrefenáhusa:

​no kterej krab to má!!!

​No, zatim jsem se jako terapeutka uvedla tim, ze jsem jim zpusobila zvyseny stres, ktery je mohl zahubit 

U lidi to nemam ve zvyku. Vetsinou. 

Offline Sweet Potato
39940 příspěvků moje polička 12. listopadu 2018 16:32

MP Marge Nácvik zátěžových situací.