MP Marge já ti teda chtěla zkraje napsat, jestli je nechceš radši vyklopit někam do řeky, ale vidím, že už ses do toho vžila!
Chlpáči a iné
Vždyť ti krabi žili evidentně v nevhodných podmínkách už nějaký čas. Asi jsou dost odolní, určitě to zvládnou, hlavu vzhůru!
Jinak preji dobre rano a hlasim, ze po dobu me nepritomnosti se nic mimoradneho nestalo! Mali krabi jsou naskladani v kokosovem domecku; velkeho jsme od te doby, co jsme ho prenesli do nove zarizeneho teraria, nevideli. Jsem z Internetu poucena, ze ho nemam vyhrabavat, protoze by ho to vystresovalo, tak nevyhrabavam a stresuju se ja. Ale Internet me utesuje, ze kdyby chcipl, tak to poznam, protoze to terariu zacne smrdet jako "rozkladajici se ryba".
Uz se moc tesim ![]()
Co mi ale dela starosti, ze nejak nezerou!? Vcera jsem jim nasekala na kosticky syrove kure, coz by dle Internetu meli zboznovat, ale ani se toho nedotkli
A ty krabi granulky taky nechteji...
Tak drzte palce!
Vikendova intenzivni pece o kraby me vycerpala natolik, ze mi porad neni dvakrat, a tudiz si dnes beru dick day ![]()
MP Marge já ti teda chtěla zkraje napsat, jestli je nechceš radši vyklopit někam do řeky, ale vidím, že už ses do toho vžila!
Kdepak do reky
Pres pocatecni zdeseni jsem si je velmi oblibila
Dokonce uvazuju i o tom, ze si poridim vetsi terarium a vic krabu!
Potrefenáhusa no, jako pokud nebojujou, tak si na sebe časem zvyknou..hlavně když je to nutný (žrádlo a pohodlí) ![]()
MP Marge Existujou speciální krabí granule? A jsi si jistá, že jsou opravdu pro kraby, ne, ehm, s krabí příchutí?
MP Marge
Vždyť ti krabi žili evidentně v nevhodných podmínkách už nějaký čas. Asi jsou dost odolní, určitě to zvládnou, hlavu vzhůru!
To jsem si taky rikala, ale nektere zdroje na Internetu uvadeji, ze pokud dojde k poskozeni krabiho organismu nespravnymi zivotnimi podminkami, tak se muze jednat o nezvratne zmeny a krab, ac jeste nazivu, vlastne pomalu umira ![]()
MP Marge Neboj, vždyť mají vlastní terapeutku.
MP Marge Existujou speciální krabí granule? A jsi si jistá, že jsou opravdu pro kraby, ne, ehm, s krabí příchutí?
Existuji a pritel spolu s kraby prinesl i sacek (trochu me utesuje, ze se ty existence v Rockfordu aspon pokousely je krmit). Jako krabi to nevoni, ale mozna jednu ochutnam pro predstavu ![]()
Vsichni chovatele na Internetu se ale shoduji, ze ty granule nejsou nic moc, ze casto obsahuji skodliviny, a ze by se melo krmit normalne masem, vajicky, ovocem... Pry zerou v podstate vsechno!
Akorat ti moji ocividne ne ![]()
MP Marge Ja vim, co bylo mineny, ale musim musim se smat, pardon (manzel me zkazil, je to tak)
Za to muze Jinx!!! Ja jsem to z Parfumanie prinesla do prace a tam se to rozsirilo, takze u nas v baraku se to ted jinak nerekne ![]()
MP Marge taky mam dneska dick day
za me totalne nejlepsi vyraz;) jeste lepsi nez outlook!
MP Marge Jenze ja jo doma pouziju a on to vezme vazne... :-D
MP Marge Jenze ja jo doma pouziju a on to vezme vazne... :-D
Ha, pred pritelem to prave radsi tajim ![]()
MP Marge taky mam dneska dick day
za me totalne nejlepsi vyraz;) jeste lepsi nez outlook!
Ano, pri vsi ucte k outlooku u me dick day taky vede ![]()
no kterej krab to má!!!
No, zatim jsem se jako terapeutka uvedla tim, ze jsem jim zpusobila zvyseny stres, ktery je mohl zahubit ![]()
U lidi to nemam ve zvyku. Vetsinou.
MP Marge Nácvik zátěžových situací.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje