Allania Tak potom super. Dúfam, že sa mu u vás bude páčiť, je krásny. ![]()
Chlpáči a iné
Allania Jasný, to dává smysl a bude to v pohodě. Mě zmátlo to, že jste psala, že s ním byl manžel týden sám na chatě, aby si zvykl, protože to vyznělo jako mimořádná akce.
Potrefenáhusa invázia čiernych mačiek ![]()
Potrefenáhusa tedy to je pan kocour!!
paktofonika krásná fotka ![]()
Magráta to je kočička, ta černá, malinka a strasne miloučká a celá taková heboučká a porad preslapuje a přede ![]()
Potrefenáhusa no žiarlivec je to, bojí sa, že už je na hladkanie teraz poradovník
Potrefenáhusa takhle z podhledu vypadá obrovsky :-) vypadá jako že je heboučká, jen do ní zabařit prsty :-)
Magráta je fakt strašně drobounká (možná mám teda dost zkreslený představy o tom, jak vypadá normální kočka :-) ale podle mě nemá asi ty 3 kila, dobře živená je, ale fakt strašně droboučká. Ta její dcera je větší, ale ta na sebe nenechá sáhnout, tahle se nechá i nosit ![]()
Janulik03 člověk by si řekl, kočka jako kočka, ale Rufík to má teda hodně dobře spočítaný :-)
Potrefenáhusa ale černý kočičky se zrzavejm jedincům vemlouvat uměj..dej tomu čas ![]()

Ounz ježiš
a ty pacinky, jak si ho drží
Magráta láska ![]()
MP Marge
Držím palce s chovem. Už jsi viděla velekraby japonské? Na ně byste si mohli vyčlenit místnost.
Prave jsem zhledla fotku pri procitani tohoto vlakna a okamzite se rozhodla, ze moje nove objevena laska ke krabum se na velekraby japonske nevztahuje ![]()
MP Marge prosím tě, hlavně nepřestává reportovat! Je to děsně napínavý
Sarkasmus!? ![]()
MP Marge Vaše příhody a jejich popis, to je fakt detektivka. Těším se na pokračování..!
To jste hodna, ale ja naopak doufam, ze chov krabu se ustali do nudne rutiny a nebude o cem psat, protoze tyhle nervaky, to uz na me v mem veku neni ![]()
MP Marge nedostal přítel od někoho ty krabíky jako dárek, ale že se jich bojí, předal radost dál?
Ne, ja verim te puvodni verzi, pac on zjistil, ze se jich vlastne boji az pote, co jsme si s nimi zacali hrat. Nejak se mu nelibi, jak mu krabi chodi po ruce - pry to je "very strange feeling" ![]()
Ounz no ale ty jsou!!!!
Co Goliášek na ni vlastně moc nevim, ale nějak to asi zmáknul, protoře se musí přes sklep každý ráno protlačit domů a ona je teď ve sklepě nasáčkovaná prakticky pořád (spí v krabici s dekou a pak přes zimu spěj i s dcerou nahoře na trubkách)
Já teda z těch Goliášovejch kontaktů s jinejma kočkama až zas tak úplně nadšená nejsem, stačilo mi zkraje těch pár děr na hlavě a absces, ale tohle jsou snad zdravý a dobře živený letitější kočky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje