Ruku toho pána, copak to nevidíš? ![]()
Chlpáči a iné
paktofonika toho pána, co ho drží, a ještě to neví ![]()
Náš roztomilouš Milouš. Akorát je z něj, chudinky, venkovní kocourek, protože já mam alergii jak prase. Snad to zvládne. Pelíšek ma zateplený, jídlo každý den a kdyby se chtěl schovat, tak pod chatou má zateplený velký prostor.
Allania to je miláček ![]()
Allania jéééj, zvládne, neboj.
Magráta Janulik03 A to má ještě na konci ocásku bílou štětku. Jsme se šli projít kolem řeky, kde je chatová oblast a přitoulal se k nám malinký kocourek. Pán říkal, jestli nechceme kotě, že prý už přestane na zimu jezdit. Tak jsme se dohodli, že mu budeme krmit zbývající kočičky a jednu si vezmem. Manžel tedy protestoval, že jsem těhotná a je to starost, ale on kočky miluje. Týden s ním byl na chatě sám, aby si kotě zvyklo na nový prostor a naučilo se na nás. Snad se nikde neztratí. Naštěstí u nás nejezdí auta a moc dalších chat kolem už taky není.
Allania Já mám taky alergii :-( :-(. A vy na té chatě bydlíte? Bo jestli tam bude přes týden sám, tak se vám asi někam odtoulá.
Jiná Realita yetti krab je bozi....
zato paktofonika si nezaslouzi nic dobreho, kdyz zase vyvolala velekraba![]()
Allania A nebolo by lepšie mu nájsť domov kde nebude sám?
711990 Ospravedlňujem sa a pokúsim sa to trochu vylepšiť. ![]()

paktofonika
rozkošné ![]()
MP Marge každy deň sa teším na pokračovanie krabej story
držím palce
Allania no to je aspoň pořádné ňuňátko ![]()
paktofonika podle mě nebude sám, jen bude kvůlivá tý alergii čistě venkovní
jak přituhlo, začala se nám cpát do baráku různá havěť...

Zina paktofonika My jsme na chatě hodně často. Přes noc jsme tam cca 5x týdně a zbytek týdne tam jezdíme aspoň na otočku. Do bytu si chodíme spíš jen vyprat. Navíc mě čeká mateřská a to tam budu většinu času, proto jsme si ho vzali. Samotného bychom ho tam nenechali.
paktofonika odpoustim, nicmene ten nezmar se evidentne furt vynoruje![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje