Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 16:42
Reakce na Potrefenáhusa:

MP Marge má průjem

​Aha  Chico nemel prujem, ale je pravda, ze pote, co jsem mu poprve dala to varene kure, jsem si vsimla, ze ma stolici  trochu ridsi nez po konzerve & granulich. Myslela jsem, ze je to normalni, ze jako to kure se proste travi jinak 

Offline Potrefenáhusa
38528 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 16:47

MP Marge trochu řidší bych pozorovala, ale ona má průjem fakt hodně velkej, úplně vodovej

Offline Sweet Potato
39940 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 16:47

MP Marge Kolik tak Chico váží?

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 16:57
Reakce na Potrefenáhusa:

MP Marge trochu řidší bych pozorovala, ale ona má průjem fakt hodně velkej, úplně vodovej

​Chudak  A to ma jen po kureti? 

Offline Wanda von Dunajew
1145 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 16:59

MP Marge Nasypať granule je síce jednoduché, ale s tou vyváženosťou neviem, neviem, tvrdia nám to síce výrobci - koľko ľudí si ale dá reálne námahu zistiť, či zloženie granulí skutočne poskytuje psovi všetko, čo potrebuje? Samozrejme je ľahké rozlíšiť kvalitnejšie granule od nekvalitných nafutrovaných obilninami, ale pokiaľ ide o vitamíny, stopové prvky a iné záležitosti, to už by chcelo asi laboratórny rozbor...  

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 17:00
Reakce na Sweet Potato:

MP Marge Kolik tak Chico váží?

​Je, tos me zaskocila - nemam tuseni!? Neco bylo v tech jeho papirech, ale to uz by bylo peknych par mesicu zpatky, pri jeho posledni navsteve veterinare. Mlhave si vybavuju 8 pounds, coz je tak okolo 4 kil, myslim!? 

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 17:03

MP Marge Nasypať granule je síce jednoduché, ale s tou vyváženosťou neviem - koľko ľudí si dá reálne námahu zistiť, či zloženie granulí skutočne poskytuje psovi všetko, čo potrebuje? Samozrejme je ľahké rozlíšiť kvalitnejšie granule od nekvalitných nafutrovaných obilninami, ale pokiaľ ide o vitamíny, stopové prvky a iné záležitosti, to už by chcelo asi laboratórny rozbor...  

​No ja koupila ty bio, pekne drahe, ve kterych obilniny nejsou vubec, a ktere pry jsou urcene specialne pro stenata a nemocne psy prave proto, ze udajne maji vse, co je potreba - ale samozrejme jestli je to vsechno pravda, to neposoudim, neb laborator doma zatim nemam 

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 17:05

Hele, a prave tragickou nahodou vyslo najevo, ze psisko zere syrove ovesne vlocky  Ja jsem je rozsypala a Chico "vyluxoval" nez jsem stacila dojit pro smetak!

1145 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 17:08

MP Marge Jasne, nemyslela som to nijak zle, ale som v tomto smere dosť skeptická. 

Offline Potrefenáhusa
38528 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 17:13

Wanda von Dunajew zas na druhou stranu krmeni psa není žádná jaderná věda, aby to člověk musel řešit pomalu s vysokoškolským diplomem

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 17:14

Wanda von Dunajew Jo, to se nedivim, ja korporacim taky neverim, uz ze zasady - jen kolik sajrajtu snime i my 

1145 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 17:19

Potrefenáhusa No veď tak som to nemyslela, ale možno to tak nechcene vyznelo... chcela som tým povedať, že by sa človek práve nemal báť dávať psovi normálnu stravu - mäso, zeleninu apod. Dosť ľudí dáva granule nie z lenivosti, ale práve z obavy, aby psovi niečo nechýbalo... a pritom to nemusí byť pravda. 

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 17:44

Tak jeste Chico v novem svetriku do snehu a mrazu, a uz to tady prestanu plevelit a jdu se vypravit do prace:

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 17:46

Obavam se, se Chico ten svetrik nema vubec rad! Jakmile ho vidi, tak se pere a snazi se svetrik "zakousnout"  Rano mi trvalo ctvrt hodiny ho do toho nasoukat...

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 17:53

MP Marge ka som preto zacala barfovat, lebo granule pes doslova vdychol do troch sekund. Pri barfe mu to trva asi dvadsat, hned mam pocit, ze si lepsie posmakol a jedlo vychutnal .

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 17:54

MP Marge A tall verziu svetríku nemali?

Offline Kokoska
34402 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 18:04

MP Marge Náš rodinnej westík má na kuře alergii, dělají se mu exémy a než se na to přišlo, ohryzal si přední packy skoro dohola, jak ho to svědilo.

Offline Potrefenáhusa
38528 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 19:03

MP Marge jenom taková technická - nečůrá si na to? Na dlouhý psy je někdy problem

sehnat 

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 19:17
Reakce na DrowRanger:

MP Marge ka som preto zacala barfovat, lebo granule pes doslova vdychol do troch sekund. Pri barfe mu to trva asi dvadsat, hned mam pocit, ze si lepsie posmakol a jedlo vychutnal .

​Vubec se mu nedivim  Hele, ja si o tom barfu neco nastuduju a pokud to bude realizovatelne v mych podminkach, tak do toho asi pujdu. U tak maleho pejska snad nebude vadit maly mrazak! Mne ten barf vzdycky prisel jako ten nejzrdravejsi, nejprirozenejsi zpusob, jak krmit psy. Jen tady, kdyz jsem o ton cetla, mi to vzdycky pripadalo hrozne komplikovane. Nejde jen o to maso, ale vajicka, tvaroh, ovoce a zelenina - no hlava mi z toho sla vzdycky kolem 

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 19:18
Reakce na paktofonika:

MP Marge A tall verziu svetríku nemali?

​Pry si mam najit on-line obchod, ktery se specializuje na jezevciky 

Ja vam to vsem rikala, ze ten pes v sobe nejakeho toho jezevcika ma!!!