Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 20:23

Potrefenáhusa no já si myslela, jak si kočička požere, jak mu udělám radost, když jsem mu poprvé trochu nechala, že jako sváteční pamls, a....byla jsem teda zklamaná :D

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 20:25
Reakce na Jiná Realita:

MP Marge 

pes naštěstí bio maso nepotřebuje :)

​To asi ne, ale vzhledem k tomu, ze tady jsme v USA, coz znamena jak antibiotika, tak rustove hormony, tak mi prijde, ze to pes zrovna taky nepotrebuje - to nemuze byt zdrave pro nikoho 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 20:26

a jinak z kocoura je pan domácí. na tuhle zimu je připraven, je samý tuk, pěkně měkkej, zaoblenej, a TAK hebký. bože, já bych ho uhladila k smrti. bohužel, není mazlicí :/ jako hladit se nechá, ale na klín nikdy, ani omylem.

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 20:26
Reakce na jinx:

MP Marge no hlavne, ze sis vytvorila pouto ty k nim 

​Ja jsem z nich cela pryc 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 20:26
Offline Sweet Potato
39940 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 20:50

Jsem tu tak dlouho četla, jestli kočky žerou či nežerou ryby, až jsem si z toho musela otevřít olejovky!

Offline viktorka_od splavu
49106 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 20:54
Reakce na Potrefenáhusa:

viktorka_od splavu no ale kvůli uzenýmu lososu by mi Goliáš klidně strčil hlavu až do huby!!!

to je prej sračka, vzkazujou kočičí bratři

49106 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 20:56
Reakce na MP Marge:

​To asi ne, ale vzhledem k tomu, ze tady jsme v USA, coz znamena jak antibiotika, tak rustove hormony, tak mi prijde, ze to pes zrovna taky nepotrebuje - to nemuze byt zdrave pro nikoho 

​na toto mi víckrát řekli různí odborníci (medicína, veterina), že sice zdravý to není ale pes/kočka... krátkověké zvíře to "snese" právě proto, že negativní vlivy se kumulují časem, a u lidí je to proto tak špatný, že třeba pak ve třiceti-padesáti-sedmdesáti... atp sklidíš ty negativní účinky. u psa se to prostě nestihne projevit.

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 21:09

viktorka_od splavu Tomu bych i verila, ale u me je potom porad jeste ten duvod, ze ja se snazim to nekupovat, protoze to je jedna z mala moznosti, jak muzu jako zakaznik neco ovlivnit - kdyz mlatim pantem o tom, jak neschvaluju podminky, ve kterych zvirata americkeho masneho/mlecneho prumyslu ziji, a jak jsem proti uzivani antibiotik i hormonu, ale potom jdu a stejne od nich koupim, tak celkem nemuzu ocekavat, ze se nekdy neco zmeni...

49106 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 21:15

MP Marge jasně, to chápu. navíc u nás je to ještě o dost jiný, já kdysi pracovala v oboru (prodeje zvířecího krmení) a v česku se právě třeba maso ze zvířat léčených antibiotiky může prodávat jen výhradně pro zvířata...

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 21:22

viktorka_od splavu To uz jsem slysela a je to duvod, proc v Cechach tyhle veci moc neresim. Ale tady ve svete drsneho kapitalismu, kde masne korporace (mimo jine) pomohly Bushovi mladsimu vyhrat volby, clovek nemuze byt dost opatrnej 

49106 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 21:25

MP Marge tak to buď ráda, žes (doufám) neslyšela o babišovi (starším ani mladším)

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 21:33

viktorka_od splavu No, diky Parfumanii vlastne slysela, a i jsem si pak sla na Internet vyhledat nejake podrobnosti. Neuveritelnej hnus, sorry jako: 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 21:38

Potrefenáhusa tak to mi ke goliáškovi vlastně dost sedí, když si vzpomenu na  tz jeho pohledy u misek ...

Offline Kokoska
34402 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 22:13

Náš pejsánek by za rybu metal dvojná salta s trojitým vrutem. Když tu s ním byli na Vánoce, vyvařovala jsem kapří kostru na polívku a to maso z mezižebří jsem mu nechala. Ten večer jsem byla jeho favoritka, nehnul se na krok. A manžel od té doby tvrdí, že mu pes sežral štedrovečerního kapra.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 26. listopadu 2018 23:23

jinx 

U nás ryby jí skoro všechny kocour, nepohrdne ani ocásky z krevet  Kočka jak kdy. Ale co teda pažravec ještě ani jednou nedal, je čerstvá makrela. Já jsem trochu barbar a alibista, rybám odděluju ještě syrové hlavy a dávám to kočkám. A hlavně se strašně nerada koukám na ty upečený, uvařený oči, takže zabíjím dvě mouchy jednou ranou. Kočka zase nemusí hovězí. 

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 27. listopadu 2018 01:40

Uvnitr krabiho domecku. Muzete videt jednoho kraba v misce se slanou vodou, jednoho v misce s pitnou vodou a toho nejvetsiho pod rostlinkou (rostlinka je samozrejme umela, neb zivou by sezrali). Ctvrty krab je zahrabany neznamo kde. V popredi skeble s nechutnou smesi susenych krevetek a syrove veprove kotlety. 

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 27. listopadu 2018 02:32

Fakt potrebuji nove skeble! Vypadaji hrozne osuntele...

Offline Sweet Potato
39940 příspěvků moje polička 27. listopadu 2018 07:53

MP Marge Teda to je luxusní bejvák! A škeble nejsou ošuntělé, mají patinu - prostě krabi s příběhem.

Offline Janulik03
19996 příspěvků moje polička 27. listopadu 2018 07:54

MP Marge stal sa z teba chovatel pomaly profi. Je to zasujímavé, o kraboch ta čítam s napätím ako pokračujete.