Potrefenáhusa no já si myslela, jak si kočička požere, jak mu udělám radost, když jsem mu poprvé trochu nechala, že jako sváteční pamls, a....byla jsem teda zklamaná :D
Chlpáči a iné
MP Marge
pes naštěstí bio maso nepotřebuje :)
To asi ne, ale vzhledem k tomu, ze tady jsme v USA, coz znamena jak antibiotika, tak rustove hormony, tak mi prijde, ze to pes zrovna taky nepotrebuje - to nemuze byt zdrave pro nikoho ![]()
a jinak z kocoura je pan domácí. na tuhle zimu je připraven, je samý tuk, pěkně měkkej, zaoblenej, a TAK hebký. bože, já bych ho uhladila k smrti. bohužel, není mazlicí :/ jako hladit se nechá, ale na klín nikdy, ani omylem.
Jsem tu tak dlouho četla, jestli kočky žerou či nežerou ryby, až jsem si z toho musela otevřít olejovky!
viktorka_od splavu no ale kvůli uzenýmu lososu by mi Goliáš klidně strčil hlavu až do huby!!!
to je prej sračka, vzkazujou kočičí bratři![]()
To asi ne, ale vzhledem k tomu, ze tady jsme v USA, coz znamena jak antibiotika, tak rustove hormony, tak mi prijde, ze to pes zrovna taky nepotrebuje - to nemuze byt zdrave pro nikoho
na toto mi víckrát řekli různí odborníci (medicína, veterina), že sice zdravý to není ale pes/kočka... krátkověké zvíře to "snese" právě proto, že negativní vlivy se kumulují časem, a u lidí je to proto tak špatný, že třeba pak ve třiceti-padesáti-sedmdesáti... atp sklidíš ty negativní účinky. u psa se to prostě nestihne projevit.
viktorka_od splavu Tomu bych i verila, ale u me je potom porad jeste ten duvod, ze ja se snazim to nekupovat, protoze to je jedna z mala moznosti, jak muzu jako zakaznik neco ovlivnit - kdyz mlatim pantem o tom, jak neschvaluju podminky, ve kterych zvirata americkeho masneho/mlecneho prumyslu ziji, a jak jsem proti uzivani antibiotik i hormonu, ale potom jdu a stejne od nich koupim, tak celkem nemuzu ocekavat, ze se nekdy neco zmeni...
MP Marge jasně, to chápu. navíc u nás je to ještě o dost jiný, já kdysi pracovala v oboru (prodeje zvířecího krmení) a v česku se právě třeba maso ze zvířat léčených antibiotiky může prodávat jen výhradně pro zvířata...
viktorka_od splavu To uz jsem slysela a je to duvod, proc v Cechach tyhle veci moc neresim. Ale tady ve svete drsneho kapitalismu, kde masne korporace (mimo jine) pomohly Bushovi mladsimu vyhrat volby, clovek nemuze byt dost opatrnej ![]()
MP Marge tak to buď ráda, žes (doufám) neslyšela o babišovi (starším ani mladším)![]()
viktorka_od splavu No, diky Parfumanii vlastne slysela, a i jsem si pak sla na Internet vyhledat nejake podrobnosti. Neuveritelnej hnus, sorry jako: ![]()
Potrefenáhusa tak to mi ke goliáškovi vlastně dost sedí, když si vzpomenu na tz jeho pohledy u misek ...![]()
![]()
Náš pejsánek by za rybu metal dvojná salta s trojitým vrutem. Když tu s ním byli na Vánoce, vyvařovala jsem kapří kostru na polívku a to maso z mezižebří jsem mu nechala. Ten večer jsem byla jeho favoritka, nehnul se na krok. A manžel od té doby tvrdí, že mu pes sežral štedrovečerního kapra.
U nás ryby jí skoro všechny kocour, nepohrdne ani ocásky z krevet
Kočka jak kdy. Ale co teda pažravec ještě ani jednou nedal, je čerstvá makrela. Já jsem trochu barbar a alibista, rybám odděluju ještě syrové hlavy a dávám to kočkám. A hlavně se strašně nerada koukám na ty upečený, uvařený oči, takže zabíjím dvě mouchy jednou ranou. Kočka zase nemusí hovězí.
Uvnitr krabiho domecku. Muzete videt jednoho kraba v misce se slanou vodou, jednoho v misce s pitnou vodou a toho nejvetsiho pod rostlinkou (rostlinka je samozrejme umela, neb zivou by sezrali). Ctvrty krab je zahrabany neznamo kde. V popredi skeble s nechutnou smesi susenych krevetek a syrove veprove kotlety. 
Fakt potrebuji nove skeble! Vypadaji hrozne osuntele...
MP Marge Teda to je luxusní bejvák! A škeble nejsou ošuntělé, mají patinu - prostě krabi s příběhem.
MP Marge stal sa z teba chovatel pomaly profi.
Je to zasujímavé, o kraboch ta čítam s napätím ako pokračujete.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje