viktorka_od splavu kdepak, ozkouseno a nic, ani pricichnout, ostentativni otocka na paticce a zatvrzela ignorace
Chlpáči a iné
tak to prý vůbec není pravda, údajně to je nějaký mýtus který měl prodat nějakou kočičí prefabrikovanou stravu. každopádně koťata si prý zvyknou na to co jim matka kočka nosí jako malým a pak už se celej život orientujou víc na ten samý typ stravy.. takže když žijou u vody a matka kočka nosí ryby, tak ryby, když jsou tam ptáci tak i sami pak loví ptáčky atp..
no ale za sebe muzu rict, ze krom tech mych dvou marun blaznivych, zatim vsechny kocky, co jsem v zivote potkala, videly rybu a mohly se utlouct, totalni bomba proste
MP Marge dekuji
a mazana jak sto certu!
tak to prý vůbec není pravda, údajně to je nějaký mýtus který měl prodat nějakou kočičí prefabrikovanou stravu. každopádně koťata si prý zvyknou na to co jim matka kočka nosí jako malým a pak už se celej život orientujou víc na ten samý typ stravy.. takže když žijou u vody a matka kočka nosí ryby, tak ryby, když jsou tam ptáci tak i sami pak loví ptáčky atp..
Coz dava to smysl, ale ja teda musim rict, se vsechny NASE kocky se opravdu po cemkoliv rybim mohly fakt utlouct
Ty sceny vzdycky na Stedry den, kdyz tatinek zpracovaval kapra
Takze u nas v domacnosti zadnej mytus ![]()
Kdyz pisu "nase kocky", tak tim myslim celkem tri, ktere jsme meli postupne. Pochazely z ruznych zdroju. Ted ma tatinek ctvrteho v rade, coz je kocour, a ten s jidlem zlobi a ryby, myslim, nezere.
no ale za sebe muzu rict, ze krom tech mych dvou marun blaznivych, zatim vsechny kocky, co jsem v zivote potkala, videly rybu a mohly se utlouct, totalni bomba proste
No ze jo!?
MP Marge išlo, len teda neviem aké máte ceny mäsa u vás, u nás by sa mi to pekne predražilo, napr. z barfshopu kilo hovädzieho stojí 2,5,-Eura, v obchode teda o hodne viac :)
jinx tak mám malou referenční skupinku pouze tří kousků, to je fakt:-) ale ani lososa, fakt ne:-( olejovky z konzervy teda jo, ale to nepočítám a hlavně jsem to nezkoušela vyloženě zkrmovat, to by jim asi neprospělo
jinx tak mám malou referenční skupinku pouze tří kousků, to je fakt:-) ale ani lososa, fakt ne:-( olejovky z konzervy teda jo, ale to nepočítám a hlavně jsem to nezkoušela vyloženě zkrmovat, to by jim asi neprospělo
To je mi na ni uplne nejsympatictejsi ![]()
Libi se mi, jak se se Su povahove krasne doplnuji...
Ja jsem ti je vzdycky nekrestansky zavidela, ale ted mam Chica (a kraby), tak me to pomalu prechazi
viktorka_od splavu no ale kvůli uzenýmu lososu by mi Goliáš klidně strčil hlavu až do huby!!!
viktorka_od splavu ja asi patnact, to uz je radna tlupa! ![]()
MP Marge jo!
MP Marge no, jako jsou bozi, ale obcas je jich vsude plno. Co me ale neprestava bavit, jak jsou kazda fakt o 180 stupnu jina. Si nekdy rikam, jak spolu cele ty roky vydrzi ![]()
chico je bozi, krabi jsou pro me trosku z jineho sveta, ale at tak nebo tak, zvirata jsou super, ja si bez nich zivot neumim predstavit.
Potrefenáhusa zavist!!!!
MP Marge išlo, len teda neviem aké máte ceny mäsa u vás, u nás by sa mi to pekne predražilo, napr. z barfshopu kilo hovädzieho stojí 2,5,-Eura, v obchode teda o hodne viac :)
Ja se snazim, pokud to jde, kupovat v bio kvalite, a to radsi tu cenu ani nechtej vedet ![]()
náš kocour ryby taky nežere. žádné. ani tuňáka z konzervy, ani syrovou, ani lososa. ani když je očividně hladový.
Jiná Realita tuňák z konzervy, to je taky svistot...
MP Marge no, jako jsou bozi, ale obcas je jich vsude plno. Co me ale neprestava bavit, jak jsou kazda fakt o 180 stupnu jina. Si nekdy rikam, jak spolu cele ty roky vydrzi
chico je bozi, krabi jsou pro me trosku z jineho sveta, ale at tak nebo tak, zvirata jsou super, ja si bez nich zivot neumim predstavit.
Ja taky ne, vubec ted nechapu, jak jsem to mohla vydrzet tak dlouho...
No, hele, abych byla uprimna: Ze by si ti krabi ke mne vytvorili nejake citove pouto, nebo ze by s nimi byla nejaka zvlastni legrace, to fakt rict nemuzu
Ale ja mam kliku, ze se mi libi vizualne, tak jim nedostatek osobnosti odpustim ![]()
pes naštěstí bio maso nepotřebuje :)
MP Marge no hlavne, ze sis vytvorila pouto ty k nim ![]()
Potrefenáhusa opakuju se, ale zavist!!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje