Potrefenáhusa Vám se ti psi nějak množí.
![]()
Chlpáči a iné
Bledule nastesti jsme dorazili dom ve správném počtu...
Potrefenáhusa tak aspoň niekto bol akčný.Máš už riadnu smečku ![]()
jenom podívat a zase hezky jít!!!

Potrefenáhusa Trovna tady tahle poslední návštěva už imo brzy přestane být návštěva :-) :-).
Vidím,že aj chlpáči si užívajú Vianoce a sladké ničnerobenie.U našich dnes aj takto
To je miminko od Chewbaccy?
Sweet Potato Jo..! ![]()
Zina
vona teda by o ten gauč fakt asi dost stála...
Sweet Potato a já přemýšlím, koho mi připomíná :-)
Potrefenáhusa Trovna tady tahle poslední návštěva už imo brzy přestane být návštěva :-) :-).
Taky mam pocit, ze to tak dopadne ![]()
Chicuv zkrouseny vyraz, kdyz se po te priserne noci plne bliti a sr... vynoril rano z pod postele. Neni divu, ze jsem myslela, ze je na umreni:

Ale dneska uz dobry, rika! Akorat takhle po mne loupnul okem, kdyz jsem se zeptala, jestli se pujdeme vypravit do posilovny:

A chrape!!! To uz vidim, jak zase nikam nepujdeme...
Sweet Potato Pavlena Magráta MP Marge
môj malý strapúšik,potomok slávneho tvora
jeden kočkodan:-)
No ale fakt
.
barbucha Dodatečně gratuluju k novýmu psisku. Tuhle jsem si všimla na Facebooku, tak teď dočítám o co jsem přišla
.
přiznávám, že mě překvapuje, kolik hrozně moc se snad denně ztratí psů, které přes velkou snahu nemůžou najít, a současně kolik se najde psů, které snad nikdo nehledá a chudáci čekají v útulcích a kdovíkde.
je mi jich hrozně líto. je mi i hrozně líto majitelů, kteří psa nenajdou. jednoho teď hledají od 18.12. a prostě není.
na fb často postuje kamarád posty jeho známých, kteří sdílejí hledání, a jsou to fakt hromady psů.
Jiná Realita To je smutny ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje