Dobrej tip
Provedu! ![]()
Chlpáči a iné
Na obojku to ma na jednom, jinak na satcich cislo ma a napsala jsem ho tam lihovkou - zvladlo to i prani, tak predpokladam, ze zvladne i dest. Koupat se nechodi.
No, jak píše Jiná Realita - těch bezdomovců je spousta, zvlášť poslední dobou, a tak když jsem měla ten volnej pelíšek...
Však jo![]()
!
Je pěkná, a milá - na nás
Jinak je to hroznej zloprcek, žere psy
Takže k vám vlastně ideálně zapadá
.
Potrefenáhusa Trnka tam předpokládám zahučela zcela chtěně
.
ta vidí vodu a už plave, to by tam musel bejt led, aby někam nevlezla...
Ten kontakt s telefonem je fakt super, je velkej rozdíl, když u odlapenýho psa rovnou voláte majiteli a když voláte měšťáky, aby se nakoenc zjistilo, že stejně nejde najít čip.
A nosí to překvapivě málo psů pořád.
Edit: myslím těch běhajících na volno, u těch na vodítku to chápu, i když i tam je to dobrá pojistka
taky to viditelný číslo hodně zvyšuje ochotu lidí něco řešit, já jsem takhle vystupovala v létě v lese z auta ke dvěma pitbullům, který běhali po silnici a stopovali auta, měla jsem fakt stažený půlky k sobě, dvě velký hovada, naštěstí měli aspoň obojky, tak jsem je z tý silnice odtáhla na našich vodítkách. bohužel se ukázalo, že to není telefon, ale jen známka obecního úřadu. Naštěstí se pani vynořila asi po půl hodině z lesa a dobře to dopadlo, ještě mi za to nabízela košík hub ![]()
ale jako fakt, stát se může cokoliv, petarda, přetržený vodítko a bezhlavej úprk, špatně zavřenej byt, ehm, třetí den, co si čokla přivedete z útulku...![]()
![]()
Úžasná hračka 
zdensy ježiš, nepotřebuju to taky?! aspoň pro Bellu, její týdenní výlety mě přivedou brzo do polstrovanýho pokojíčku
moora teda nevim, jestli by mi nehrablo spis, kdybych videla, kde vsude leze...
moora , potřebuješ
, mě to uklidňuje, když vím, kde ten pacholek je. I když realisticky musím uznat, že vsechno ovlivnit nedokážu. Aplikace má spoustu funkcí, virtuální plot třeba, historii pochůzek, místa, kde se zdržuje nejčastěji. Pomalu do toho začínám pronikat. Už slyším venku z dálky dělobuchy![]()
zdensy A virtuální plot funguje jak? Jinak mě napadlo to samý, že bych se skoro bála podívat, kde se toulá :-).
Potrefenáhusa , my jsme Merlinka loni v zimě hledali několik dní, už jsem nečekala, že se vrátí, pořád si myslím, že byl někde zavřený, jak zbědovaný přišel, jen pil. Tak proto.
Zina , nastaví se rádius a po překročení přijde upozornění, že je daleko
Potrefenáhusa Zina no, hlavně, že bych věděla, kam pro ni jít, až zas bude tejden v tahu...
moora , už jde domů, brouček![]()
zdensy
!!!!
mne by se líbila kamerka...
Mně je ta prospěšnost jasná, jenom bych jak se znám koukala do tý aplikace co 5 minut!
Potrefenáhusa , kamerka, no, to už nebudu přehánět
. Už takhle je to diagnóza![]()
Potrefenáhusa Mně zas nějakej překladač pachů - když je vidím, s jakým zaujetím studujou v lese pomalu každý druhý stéblo, tak si vždycky říkám, že je tam toho asi hodně zajímavýho ke čtení.
Zina , to jen o dovolené takto odpočívám, až budu pracovně vytížená, tak předpokládám, že se kouknu, jen pokud se Merliňák nebude mít večer k návratu, na noc je doma vždy.
Zina , jak jim asi voníme my![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje