Zase to na tu posilovnu dneska nevypada:

Zase to na tu posilovnu dneska nevypada:

Jiná Realita tak slyšela jsem i o utulku, kde měli psa se zaregistrvaným čipem a nabízeli ho dál k adopci, protože ani nezjistili, že pes čip má...(byl to pes adoptovanej z utulku, ze kterýho máme Rufíka a ti si všimli, že psa od nich nabízí na stránkách jinejch utulek - a ten člověk ho teda ale taky nehledal, prej nevěděl, jak)
což si teda pořád představuju u Rufíka, že to byl pes nějaký starý pani na vesnici, co s ní koukal na gauči na telku a venčit se chodil sám a na vejlety za fenama a jednou ho u toho čapli a majitelé třeba neznali všechny možný kanály, jak se dá pes hledat.
jako nejlepší, fakt, krom toho zaregistrovanýho čipu, je to telefonní číslo na obojku. I kdyby mi měl někdo zavolat, že psa našel sraženýho ve škarpě ![]()
Tak z Rufíka se vodní pes zatím opravdu nestal, ale dneska někam nejspíš nechtěně zahučel, dorazil úplně mokrej a byl z toho strašně nešťastnej. Kachnu nedonesli.

Unavený po vejletě ![]()

Potrefenáhusa Trnka tam předpokládám zahučela zcela chtěně
.
V kuchyni - nejoblíbenější místo.

Potrefenáhusa Jak spinkaj
, úplní andílci
.
evik77 Kde jinde, je třeba být u zdroje
.
Všichni chlupáčí tady jsou ![]()
.
barbucha Dodatečně gratuluju k novýmu psisku. Tuhle jsem si všimla na Facebooku, tak teď dočítám o co jsem přišla
.
Díky! No, jak píše Jiná Realita - těch bezdomovců je spousta, zvlášť poslední dobou, a tak když jsem měla ten volnej pelíšek...
Je pěkná, a milá - na nás
Jinak je to hroznej zloprcek, žere psy ![]()
jako nejlepší, fakt, krom toho zaregistrovanýho čipu, je to telefonní číslo na obojku. I kdyby mi měl někdo zavolat, že psa našel sraženýho ve škarpě
To telefonní číslo budu muset asi nějak vošetřit - až se mi ten malej magor urve z vodítka
Ale předpokládám, že by mi volali majitelé porvanejch psisek, nebo naopak že by s ní nějaký tele udělalo krátkej proces ![]()
No, snad vodítko vydrží ![]()
barbucha u psa, co se nekoupe, muzes i low-costově :-) ...

Klidně lowcostově, jmenovku ze zlata pořizovat nehodlám!
Ten kontakt s telefonem je fakt super, je velkej rozdíl, když u odlapenýho psa rovnou voláte majiteli a když voláte měšťáky, aby se nakoenc zjistilo, že stejně nejde najít čip.
A nosí to překvapivě málo psů pořád.
Edit: myslím těch běhajících na volno, u těch na vodítku to chápu, i když i tam je to dobrá pojistka
Jo to je fakt - dělaj to všude možně v těch stánkách s klíčema, vizitkama atd. ![]()
RoSa Já už to teď na Terkovi nemám, šance, že od nás nějak odejde, je vcelku mizivá, ale tu předvolbu tam mám taky. Uvažovala jsem i o GPSce, když jsme jeli do Alp, ale moc si nejsem jistá, že by vydržela to retrívrovský koupání...
barbucha nekde to jde objednat i po netu a pak jenom vyzvednout
Já vlastně mam tady vedle taky nějakýho dědka co dělá klíče, podívám se tam, moh by něco podobnýho mít! Potřebuju co nejmenší, jak je drobná, tak aby to nebylo jak půl čokla ![]()
barbucha já jsem nechala udělat takovou hliníkovou destičku, vyreje ti na to co budeš chtít - je to lehký hlavně a taky voděodolný (nemusí se pes zrovna koupat, ale třeba i jen při dešti bych těm barevnejm přívěskum na klíče moc nevěřila)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.