Zatim to nevypadá, a to polkla úplně celou! Ale v tom hicu to jen zasyčelo teda.
Chlpáči a iné
barbucha a koupilas ji tocenou nebo kopeckovou?:D
whiskas Jo, říká se, že by mléko kočky neměly, k žádné z našich se to ale nedoneslo. Jestli je zvyklá, trocha jí neuškodí, zvlášť pokud by se jinak k jídlu neměla.
Ještě nevědí, že umí lítat (ale umí)

moora A řekne jim to někdo?![]()
Kopečkovou. Tu máme radši, líp se volizuje! ![]()
whiskas já jsem malinkymu goliaskovi koupila nějaký spesl koteci (který je ale taky z kravskyho) a ještě jsem se dojimala, jak to s Čendou svorně papaj z jednoho talířku...no zesrali se po tom oba úplně hrozně, takže od ty doby jen občas trochu jogurtu nebo olizat kelímek od kysany smetany
Pěkný drozdi ![]()
Hele ale ty to sekáš jak Baťa cvičky, furt nový a nový, vod nějakejch těch puštíků až k papouchům... bydlíte celá rodina v kuchyni a zbytek baráku máš jako voliéru?
A když se daj do zpěvu, to musí bejt hukot! A v noci ty sůvičky...
Si pamatuju totiž jak kdysi mladej pán vyfás dva malý ptáčky, a já z toho byla do tejdne totálně na prášky ![]()
no zesrali se po tom oba úplně hrozně, takže od ty doby jen občas trochu jogurtu nebo olizat kelímek od kysany smetany
Ani Rufíkovi nedáváš? Poppy dostává k snídani tvaroh, miluje Lučinu (a co máme Lidl u baráku, tak i ten Palouček)... a když si sama utrhnu vod huby, tak i kysaný podmáslí/kefír třeba. Klidně dobře tak deci aspoň. Žádný následky, naopak to podmáslí nebo kefír ordinuju na zažívací problémy (aka sračku).
Buldočci rádi kyselý (kromě všeho ostatního
), už od doby Otíčků vím, že za odměnu si moc považujou třeba kysanýho zelí ![]()
whiskas tak jestli je na to mlíko zvyklá tak proč ne, ale je fakt že některý kočičky žerou raději v klidu, přes noc to dožene:-) no a s těma játrama - spíš když už jí chceš přilepšit tak nejdřív kousek čistýho masa a pak kdyžtak namíchat. samotná játra můžou právě způsobit průjem možná spíš než to mlíko
Jo, syrový mlíko je na prd. Kysaný výrobky naopak prospěšný...
To je takovej obyčej, že kočka=mlíko... ale pokud je kotě už odstavený, tak kousek masa ho vyživí asi líp.
Mistr nicnedělání je myslím dneska jasnej - fotky pořízený během asi dvou hodin

Potrefenáhusa tak to je ale uuplně jiná liga![]()
Potrefenáhusa kočky mají nicnedělání v životním programu,ne??...si tak proste užívají života...![]()
moora to jsou ty maly perovy kulicky, co jsi sem davala nedavno?![]()
Maureen maj...ale von má teď ty noční šichty
Potrefenáhusa a tak to je jiná...náš kocour odpočívá ve dne v noci (rozuměj “kocour domácí”![]()
Tady pani nechtěla jit vecer domu, takže strávila celou noc na zahrade, rano se jen svalila do pelisku a od ty doby hlasitě chrape

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.