rasaNori nejlepší polštářek ![]()

rasaNori nejlepší polštářek ![]()

Bude to dobrý!
Díky, díky je to dobrý, je to jen zánět. Antiniotika píchnuté, od dnešního večera tabletky, ale to máme z antidepresiv natrénováno.
Catherinne
tak at antibiotika brzo zaberou!
podrbat! 

Friga ve sve jamce

RoSa promiň budu asi chvíli otravovat, než se zorientuju :) ty reico granule - jsou to tvoje první za studena lisovaný? nebo jsi zkoušela yoggies nebo marcus muhle/black angus/rot wild (všechno jedna firma), případně lukullus? mě fakt odrazuje ten MLM koncept, asi jako každýho normálního člověka :))
chtěla bych Pejska (zatím nemá jméno, tak hlavně aby mu to nezůstalo) převést na nějaký tyhle za studena lisovaný, protože údajně se dají flexibilně kombinovat s masem (na plnej barf se necejtím), tak si dělám průzkum. zároveň chci prvotně zkusit to nejlepší (celkově), že kdyby se na to dobře chytil, ať je vystaráno - ať nezačnu na něčem, pes bude spokojenej, ale já objevím něco "lepšího" a budu zase převádět. kolik stojí ty reico?
mitford sister 10kg vyjde cca na 1400,- což je podle mě málo - ty marcusmuehle apod., co jsem viděla např. kdysi u baron.cz (taky ten princip) vycházej dvakrát dráž... nikdy předtím jsem za studena lisovaný nezkoušela... a je pravda, že se to dá kombinovat s barfem, na kterej teda nemám morál... jo a taky mezi jednotlivejma granulema od nich se dá přecházet bez problému, nemusí se postupně míchat... maj i konzervy...
posílá se to z Německa, faktura přijde v eurech... je třeba počítat s tím, že od objednávky to trvá cca týden, než dorazí...
já bych v tom systému problém neviděla: napíšeš, že máš zájem, oni ti někoho přiřaděj (asi papírově počítám, ne že by tě někdo kontaktoval), a budeš objednávat... žádný minimální odběry neexistujou, jen si spočítáš, aby se ti vyplatilo poštovný, no...
psovi to chutná, prospívá, tak nějakej ten MLM překousnu - kvalita je pro mě důležitější
RoSa díky!
Friga Úplně malinkej pejsánek ![]()
barbucha
Vapula Maria Aglaos... Škoda, že jí neříkáte Aglája. To by určitě rondelem pěkně znělo. "Aglájo, k noze! Aglájo, trhej!" ![]()
Potrefenáhusa podrbat? Kouka tak, ze bych se bala, ze mi urafne ruku ![]()
Kokoska ona na těch fotkách nevimproc pokazdy vypada jak seriovej vrah, ale je to micacek uplne milej a mazlivej
Potrefenáhusa tezko uverit ![]()
chjo, máme ďalšiu kocicku.
Susedia majú nové mačiatko, už je teda u nich zvyknuté, haha, tak sa s ním stretávam večer na terase, kedy asi čaká večeru u nás. Vždy ho vezmem, prehodim cez plot a kým obehnem dom, už ma čaká.
No zas musím naše mačky kŕmiť pod dozorom.
Nechcem ďalšiu mačku
Ale je krásne.![]()
Janulik03 znama, ktera ma doma psa a dve kocky, nasla s detma 4 opustena uplne malinka kotata. Vzali je domu, ze je druhy den daji do utulku. Celou noc je krmili lahvickou, masirovali briska, rano je vezli za revu deti, ze aspon to zrzavy si musi nechat... a utulek rekl, ze takhle mala kotata s potrebou takove pece neberou. Za tyden jedou na 14 dni na dovolenou. Ukecali tchana, ktery je velky milovnik kocek, ze se o ne do jejich navratu postara, pak uz by je utulek vzal. Nacez manzel a deti zacali vest natlak, ze si je musi nechat, nebo aspon to zrzave ![]()
Centralni distribuce kocek vi, kam co pridelit!
Po lovu myší, aneb když nevíš, jestli jsi kočka nebo pes

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.