Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 06. zaří 2017 16:32

Včera u nás na kopci, v rámci polední pauzy. Za mě bylo krásně, psi by brali tak 10 stupňů míň. Ale prý i tak dobrý :-).

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 06. zaří 2017 16:36

A ještě jedna na téma "Neházejte jim klacky".

Offline pecka
6164 příspěvků moje polička 06. zaří 2017 21:48

Ked ste pisali o technikach jedenia/pitia.Lily,ked pride z vonku a umyvame jej v umyvadle packy,vzdy pije vodu priamo z kohutika.Ked je granule zmiesane s masom alebo niecim,vzdy si nejake,co nechce hned jest, vyhadze okolo misky a potom ich je,pripadne necha tam. No a obcas si nejake odnesie pod stol do obyvacky a tam je to podobne-bud skoncia v nej,alebo zabudnute pod stolom.

Ked je napr. melon,zje,kolko vladze, a potom sa snazi si este nejaky ten kusok schovat niekde bud v kute izby alebo tesne pri nejakom nabytku.Pri tom robi hlavou pohyby,akoby si to nufakom zahrabavala

Offline pecka
6164 příspěvků moje polička 06. zaří 2017 21:49
Reakce na Zina:

Krasne fotky

Offline moora
8661 příspěvků moje polička 06. zaří 2017 21:51
Reakce na Zina:

krásný to tam máte

Offline Potrefenáhusa
38520 příspěvků moje polička 07. zaří 2017 10:55
Reakce na Zina:

krásný, tomu říkám polední pauza!

Offline Potrefenáhusa
38520 příspěvků moje polička 07. zaří 2017 10:55

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 07. zaří 2017 11:47

spätne docitavam & dopozeravam (lol), a vsetci chlpaci su dokonali 

jeeee, z Inkoustovho surodenca mam radost a tesim sa na zazitky, fitness modelke/trenerke drzime palce s barfom, kocky od Magráta by som hned poslala do reklamy!, radio a (vecer) telku nechavam zapnutu aj ja - Black napriek velmi zlemu sluchu na niektore frekvencie reaguje a mna to vzdy potesi, Rufik s Goliaskom konstantne moje srdcovky a dvojku od Zina snad ukradnem 

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 07. zaří 2017 11:54
Reakce na palahniukowa:

Jsou to dejme tomu prastryc s neteri, maji stejneho dedecka (z Inkoustovy strany) potazmo pradedecka (od Zilinky)

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 07. zaří 2017 11:56

a boli sme so Zunou cez vikend na dalsom OB seminari a zatial najprijemnejsi lektor a mne najblizsi pristup k psom aj treningu; mali sme simulovane OB zavody (akoze aj so stewardom a vsetkou tou pompeznostou okolo ) a Zuna to zvladala ako profesional, dokonca aj hromadne odlozenie!!! som na nu velmi pysna, je uzasna a "talentovana", ako povedal trener - ktory odchoval neviemkolko majstrov a sampionov, ale Zunka s nim odmietla cvicit, co mi na jednej strane strasne lichotilo , na strane druhej som jej vysvetlovala, ze ked uz ma taku prilezitost, nech to vyuzije 

zlepsili sme polohy (sed, stoj, lahni) s fixovanymi prednymi labami a ladne otocky novym sposobom, ktory nam perfektne zaucinkoval. 

a uz o cca mesiac nas caka seminar o uceni so Sustom :-) 

edit: vynechane slovo

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 07. zaří 2017 11:59
Reakce na Solathis:

aha, tak predsa je tam puto. tych surodencov som myslela v zmysle, ze budu spolu zit a byvat, drzim palce, nech to vsetko vyjde :-) 

Offline Potrefenáhusa
38520 příspěvků moje polička 07. zaří 2017 12:10
Reakce na palahniukowa:

ze Zuny bude šampionka, to říkám pořád!!!

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 07. zaří 2017 13:23
Reakce na Potrefenáhusa:

keby jej nesekundovalo take drevo ako ja - tak urcite 

Offline Janulik03
19990 příspěvků moje polička 07. zaří 2017 13:23

Páni, človek si odskočí a potom toľko nových vecí. Všetci sú úžasní, teším sa na fotky Žížaly a radujem sa z toho, že sú aj horšie veci ako u nás. 

My sme si dovolili odíst na tri dni preč a nechali mrchy s Elzičkou v opatere otca.

Tak druhý deň mrchy zhodili Elzičke na zem granule pre kočky, pekne prosím cca 1,5 kg a kým otec na to prišiel, Elzičko im nechala asi dve krmné dávky. 

Tak že ju vytrestá tým, že sa s nou nebude baviť. Ani nemusel, vošla k nemu tíško, kým driemal pre telke a tak s prepáčením prdla, že musel íst von.

Ani sa nedivím. Prdí ešte teraz, a to už je tretí deň. Porazí ma, fakt je to popolnica nenažraná. A mrchy sa potrestali sami  zníženou dávkou jedla, lebo otec sa sám do obchodu nedostane. 

imnak vítali nás ako by sme boli preč minimálne rok. Dokonca mrchy ked ma začuli prichádzať šprintovali s takým výrazom nadšenia, že som to ešte nevidela umačiek. Až dojímavé. a Elzzička veru sa od muže nehla, aj ked sme teda trpeli strašne. 

Offline Potrefenáhusa
38520 příspěvků moje polička 07. zaří 2017 13:28
Reakce na Janulik03:

ty kočky jsou bezvadný, jak vždycky sprintujou s těma ocasama nataženejma nahoru!!!

Offline Janulik03
19990 příspěvků moje polička 07. zaří 2017 13:32
Reakce na Potrefenáhusa:

Presne. Normálny doják. 

Offline moora
8661 příspěvků moje polička 07. zaří 2017 13:35
Reakce na Janulik03:

Tak 1,5 kila, takova svacinka :-)

Offline Janulik03
19990 příspěvků moje polička 07. zaří 2017 13:40
Reakce na moora:

No myslím, že po zožraní tej dávky sa jej muselo snívať aspoň o bielych myšiach. 

Offline Allysa
880 příspěvků moje polička 07. zaří 2017 14:28
Reakce na Janulik03:

Mámina RR, toho času marod a na chemoterapii, sežrala během 15 nestřežených minut nákup - čtvrt kila šunky, 20 deka slaniny vcelku a celou uzenou makrelu, zbyla jenom ocasní ploutev. Všechno si úhledně vybalila z tašek a z papíru.  Zažívací potíže neměla vůbec, nechápu.

Offline Allysa
880 příspěvků moje polička 07. zaří 2017 14:34

A marůdek nudou neví co by