Biely kvet díky, zrovna si říkám, že ten pohled je furt stejnej
Teda ale ňuňuňu! ![]()
Ta cizí je dobrej chlupáč!
Biely kvet díky, zrovna si říkám, že ten pohled je furt stejnej
Teda ale ňuňuňu! ![]()
Ta cizí je dobrej chlupáč!
Jeste jsem v mobilu nasla jednu estetickou francouzskou kocku. Pojmenovala jsem si ji autisticka kocicka, protoze jsme kolem ni skakaly (dve zeny) s mobilama a ona porad takhle koukala do blba
pohladit jsme ji nezkusily, byt to k tomu svadelo...

Potrefenáhusa Ta první fotka :-) je zcela jasná
Potrefenáhusa mně ten kotěcí pohled přijde takovej jako ještě nevěřící, že to všechno je připchystáno pro něj. Kdežto na tom sloupku je to jasný - To všechno je MOJE!

Potrefenáhusa Ty růžové ťapky ![]()
Potrefenáhusa no je to prostě šikovnej kocourek a umí se o sebe postarat a uhájit si svoje!
Potrefenáhusa na tom opěradle je nej ![]()
Tu sú všetci ![]()
moora minikočka
mne hrozne tenkrát překvapilo, jak oproti stejně starým tupým štěňátkům jsou ty koťata dost hustý soběstačný šelmy, co si to umej zařídit a postarat se o sebe (už jen tím, ze se nekam vnutěj a jsou strasne roztomily)
Neprojde!

Potrefenáhusa přesně, s naprostou samozřejmostí se někam nastěhují a "teď tu bydlím JÁ"![]()
Dárek potěší ![]()

razorblade ta je krásná, máma má podobnýho šedivýho mouráka. Autistický jsou ale teda všechny kočky ![]()
Venca roste jako z vody a je drzá jak vopice. Dneska jedním skusem oddělila myš od počítače (tak kupuju bezdrátovou, teď už). Ale je moc šikovná, z okna čučí do dvorku na holuby a dost přesně ví, že je to vysoko, tak je opatrná.
andulka01 teda na tohle jsem nikdy nervy neměla, a to jsme bydleli jenom v prvním patře
Potrefenáhusa Jako dávám to se sebezapřením. Ale mít tady zavřeno znamená se upíct zaživa a ta kočka vedro evidentně hodně nesnáší. Tak jsem to nakonec riskla.
Potrefenáhusa andulka01 klidek, vim o kocourkovi (mmch zrzavem), ktery si pry opakovane skakal ze 4.poschodi. Pak si pry vzdycky mnouknul za dverma, at votevrou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.