Zajimalo by me, proc ten pes tak blbe sedi:

Zajimalo by me, proc ten pes tak blbe sedi:

Poppy polkla večeři a následně kudy chodí, tudy blije. Hezkejch šest hromádek jsme už uklízeli... to to nemůže aspoň vyhodit najednou, důra?!
Krůtího masíčka, že by to nasytilo somálskou vesnici na tejden, mrkvička, žloutek, vločky... Pudeš na granule, mizero!
A v pondělí na veterině (přeočkování vztekliny) jsem se jen tak cvičně poptala na čištění zubů... doktůrek zkontroloval chrup: Jo, to bude chtít taky extrakci stoličky! zamnul si ruce v předtuše pěkného výdělku ![]()
Kdyby to nebylo tak milý stvoření, už maže na ulici ![]()
barbucha Potlapkavam! Mne ceka vydaj $300 za extrakci 3 mlecnych zoubku, ktere nevypadly...
Taky upřímnou ![]()
Jsem pevně rozhodnutá, hned jak se příští tejden vrátim, sjednat Poppy pojistku. Zuby se z žádný samozřejmě nehraděj, ale kdyby se nedejbože něco jinýho přihodilo... tak bych potřebovala taky někdy utrácet za sebe, třeba se vobčas najíst a tak
Aspoň kvůli úrazu, je to poděs... i kdyby to mělo nakonec fungovat jako prevence, tak furt dobrý ![]()
MP Marge ten jeho kukuč ![]()
Moc se omlouvam, ze nereaguji na vase prispevky, nestiham...nicmene, toto se ke mne doneslo a premyslim o cerne kocicce..ja nejsem zadny milovnik kocek a nechapu, jak se stalo, ze mam doma Ludana a premyslim nad druhou![]()

Po večerní vycházce, která proběhla úplně v klidu, Poppy doma vychrstla ještě další tři hromádky. To zvíře si ten materiál musí snad samo vyrábět, tolik toho k večeři nemohla sežrat! ![]()
Patrně mi chce osladit odjezd, v blahé naději že se budu třást hrůzou co se doma děje když tam nejsem. Tak nic! Ani si na ni nevzpomenu a telefon vypínám! ![]()
barbucha vona to asi cejtí a má z toho nervy ![]()
tv Já bych brala tu mourovanou, je nádherná.
Je to citová vyděračka!
brrr mourovana je zabrana
tv Das ist ein Pech! Ale černá je taky dobrá.
tv Až si někdy budu pořizovat kočku, tak jedině zrzavou...
. Zatím je doma gang mourovatých.
A ještě dobrá zpráva na závěr. Dnes jsem objevila naše, před dvěma měsíci, ztracené kotě - bydlí, asi o 3 ulice dál,u jedné culíkaté holčičky
.
MP Marge Naše štěně občas takto sedí tam, kde mu to klouže. Taky by mne zajímalo, jestli to mám řešit.
notna A jo, to dava smysl ![]()
tv krásný jsou všechny...
MP Marge Oni občas sedí všelijak, to lidi ale taky, já bych to neřešila.
MP Marge oni tak sedavaji, jako halabala, uvolnene nebo jak to popsat. Cvicitelka tomu rikala, ze si vyvali bok. A je pry na nas, jestli nam jako vadi, kdyz si takhle sednou na pokyn sedni. Kdyztak ho muzes opravovat.
baltik Ne, mne je to jedno! Mne to jednak prislo legracni, jednak jsem se trochu bala, jestli mu neco neni - vet rikal, ze ma nejakou vrozenou luxaci kycli ci co.
Jinak teda kdyby Chico byl ochotnej si na pokyn sedni opravdu sednout, tak bych byla tak nadsena, ze by mi vubec nevadilo jak sedi ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.