Objevila jsem dnes v opuštěné zahradě koťata. Pravděpodobně jsou tam tři. Leží mi to v hlavě, postarají se o sebe? Mám jim nosit jídlo, vodu? Jsou krásný ![]()

Objevila jsem dnes v opuštěné zahradě koťata. Pravděpodobně jsou tam tři. Leží mi to v hlavě, postarají se o sebe? Mám jim nosit jídlo, vodu? Jsou krásný ![]()

Kora nepostaraji a budou stradat. Ja bych jim neco nosila (a pocitala s tim, ze budu mit doma brzy nove kocky
)
Kora jestli se jejich mámě něco nestalo, tak tam někde bude, když sou větší už se pouští dál pri lovu a tak..ale něco k jídlu jim určitě bodne. Taky kdyby si měla zvyknout na lidi tak teď..a ty máš tři nový kočky! ![]()
Hlídač level milion... :D

Magráta tak to je fakt divoká, když se nedá ani vyfotit. ![]()
Pískle úplně láká k pomuchlání. Dá se? ![]()
Kora nevrly pejsek muze mit kupodivu z kotatka i radost:-) dospelou kocku bych urcite neriskovala, kote klidne
"Hlídáme" tři generace kobyl

Hlidam dite a psa. Dite konecne v postylce prestalo promlouvat k plysakum a usnulo, pejsek to zalomil uz davno.

brrr To musí být pro děti atrakce! A co pro vás hlídání obnáší?
Ignis dá se , je to mazlivka (a nosí nám myši:-)
Kokoska Psík je peknučký.![]()
Zas tady budete prudit s tím randálem? Vopravte si laskavě ten barák někdy jindy!
Kočička se musí poslouchat!![]()
Zina Prostřední kobyle dát 3x denně jabko a v něm schované homeopatika a jednou denně nasypat žrádlo kočkám (přibližně sedmi kouskům). Prostě děsná fuška ![]()
Co udělá naše krasavice, když potká nového kámoše? Hned mu šlohne hračku![]()

Zu to je správný, je kouzelná. To by byla partacka pro Růžu, nezničitelný. ![]()
U nas velka nuda. Micka doumyvala Elzicku a hlada novu obet.

Magráta No miláček ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.