Chlpáči a iné
Dadoo To je úsměv
.
Siesta 
Kora Jak to dopadlo s koťátky?
Kontrola kvality, které nic neujde
.

A June, když zjistila, že to malé, drzé asi opravdu nikam neodejde. Zatím se princezny moc nemusí, ale akceptují se. Ovšem Vločka začíná být nějak příliš neohrožená a bývá to ona, "kdo si začíná", ale zřejmě by si chtěla jen hrát. Bohužel ze strany naší madam není zájem. Jsem zvědavá, jestli někdy vznikne společná fotka.

whiskas ňuňuňu![]()
Catherinne
z té fotky tryská pohoda a dokonce ladíte ![]()
.
Catherinne Ňuňu to ona je, ale poslední dobou jen, když si nacpe bříško. Jinak se pozvolna začíná měnit v malého ňuňu čerta v bílém ohozu (dobrá strategie
).
whiskas T je nádherná!
ssrovnáji se, neboj,jje to na dobré cestě.![]()
whiskas Ale ten zelenej tohle-si-vypiješ pohled!
whiskas to je roztomila fotka
ja taky myslim, ze je to na dobre ceste, zvyknou si a budou se tolerovat, to pujde.
Dadoo z ruzenky uz je kus psa, krasna je!
Neznáte někdo náhodou chovatele bišonků, případně maltézáčků? Sháníme jednu holku. Díky
Catherinne zkus se obrátit na klub chovatelů. http://www.bichon-klub.cz/
Nebo na FB, hledej jako Bischon nebo Bišon frise.
Kupodivu (pro mě) je to dost prima pejsek, bytelny, zdatný a odolný. Máti má Elišku, tak je docela znám.
jinx rRůženka děkuje. Už má komplet nové zoubky, tak se stal život s ní už snesitelnejsi. ![]()
Kokoska Přesně, napadá mě, ještě že není větší ![]()
.
whiskas no kdybys viděla, co dělá Růžena Žiguličkovi, považovala bys tu zdrženlivost od June minimálně za proziravou.
Teď na něj Růža skáče z gauče. Normálně ho pribije k zemi úplně naplacato. A to už váží o půlku víc než on
bestie je to! Už dostala i na zadek. Sedí nebo leží na něm běžně. A ten trouba drží.. ![]()
![]()
DadooGentleman a moudrý
. Růženka dostala na zadek? Ne, ne ![]()
.
Hádanka: Terk má jeden lék za 3000 na měsíc, jeden za 1000, jeden za 1800 a jeden za 60 korun. Hádejte, který máme vysadit :-D.
No... jsou to všechno čistě psí léky? Protože si pamatuju, že Otíček bral ve finále na epilepsii lidský prášky, a rozdíl byl jen v tom, kdo je předepsal. Na recept z veteriny byly samozřejmě asi za trojnásobek. Stejně tak na rychlý vyřešení alergický reakce se bere Zyrtec apod., psi nebo lidi... Tak bych to asi eště srovnala ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí