Chlpáči a iné
tv Ušatá je řádně
, tak snad bude trochu slyšet ![]()
Renusatko boží ![]()
Renusatko Ta je nádherná
Krásný všichni tady! ![]()
Renusatko Mainky jsou i zrzavý? No kraaaasná. U jména bych ještě byla obezřetná proč je tam ten Dragon blood
víš Nomen omen..
Renusatko krasavice, ta ouska ![]()
andulka01 Jasne, ze jsou i zrzavy :)
![]()
Před měsícem mi vesmír přidělil satánka

faustefra Doufám, ze se jmenuje Koblížek nebo tak něco ![]()
Potrefenáhusa Koblížek? Upír to je
Jméno ještě úplně nemá, děti mu říkají Ferari
A pekelný pohled umí taky
Bledule zrovna pred chvili jsem to cetla, bozi pejsek
Sweet Potato Z důvodu různých množek a podvodníků ti dnes čistokrevné kotě bez kastrace nikdo nedá. Takže nic nenadělám. Minimálně u těch main se chovatelské stanice dost shodují. Když vlastně čteš, že kotě bez PP po rodičích s PP, tak víš, že ti dotyční porušili smlouvu, nekastrovali a nakonec ty kočky kolikrát ty papíry nemají, protože je nedostali. Takových inzerátů je na netu mraky. Asi se trochu rozchází i názory veterinářů na tak brzkou kastraci, ale zkušenosti jsou s tím dobré. My jsme Bonnie neměli s PP, ale právě přesně takhle přes podvodníky, když jsem o tom nic nevěděla. Nenechala jsem ji kastrovat včas, protože nás nic netlačilo a potom nám málem umřela.
andulka01 Kdoví jak se tam kříží
. Zatím se zdá jako kliďas, ale kdoví, co to bude za draka.
moora To je tvoje kočka nebo kocour? Já už se těším, i když jsem si nikdy nemyslela, že budeme mít rezavou. Nakonec první, kterou jsem viděla a zamilovala se do toho plemene, tak byla zrzka.
Renusatko Jo, to je muj kocour
Renusatko Ten důvod znám a rozumím mu. Ale stejně mi ten zákrok do vyvíjejícího se organismu nepřijde v pořádku.
Cela tahle praxe s kocicima papirama / dvojima cenama je desna. U psu nic takovyho neexistuje, cena za stene je jedna, PP se predava spolu se stenetem a jestli ho pak dal pouziju do chovu ci nikoli zalezi jen na me (plus teda splnim podminky uchovneni).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí