Spokojenej sám se sebou po té, co brutálně lovil ruku pod dekou..kdybyste ho tak slyšeli vrnět..

Spokojenej sám se sebou po té, co brutálně lovil ruku pod dekou..kdybyste ho tak slyšeli vrnět..

Důchodce je u veta na kapačkách ve stavu klinické smrti.
Přišlo to úplně najednou.
Dopeldne vypadal ok,pak přestal jist, od poledne apaticky,nervové záškuby celým tělem, manžel na prášky, brečel nad ním. Poznal ze je zle. Přes dvě hodiny u něj seděl a hladil ho.
Rychle volal panicce. Mě vítal mavanim ocasem,ale nevstal. Když přijela panička tak ožil, vstal a byl hrozně šťastný. Rád s ni šel do auta,ale sešel pět schodů a musel opakovane ležet a odpočívat. Vet ho okamžitě napichnul a panicku odeslal pryč.
Čekáme na další zprávy.
Myslím na důchodce.. ![]()
To je mi fakt moc líto...
Moc me to mrzi, ale aspon mel nadherne posledni leto, mel se u vas jako kral.
Ach, ach. ![]()
![]()
Auto pro kočku.

![]()
Pomohlo to!
Axík se probral a snědl piškotek.
Má pořádnou vůli k životu ! ![]()
Vykapala mu čtyřhodinová kapačka, naprali do něj spoustu injekcí a panička si ho mohla odvézt domů.
Musí držet přísnou ledvinovou dietu, žádné jednoduché krmení. A léky na játra a ledviny. Prý je to zázrak, že se zase probral. My máme TAKOVOU radost!!!
Takže pobyde pár dní u paničky a nejpozději ve středu, bude-li vše ok, zase dorazí k nám.
Jen se musím strašně smát (ale vy to pochopíte) když si vzpomenu, jak mi nešťastný manžel volal, abych rychle jela domů, že s Axíkem je zle, protože: "on vůbec nechce jíst a to ani když ho straším černým kocourem, který přijde a všechno mu sežere, když to nesní sám! Protože jinak, jak mu řeknu, že za rohem číhá černý kocou a už jde a všechno mu sní, jinak to vždycky zabere!!!""
Stejně to fungovalo kdysi na Milušku ![]()
Všem děkuji za podporu, vypadalo to zle, ale už je líp a snad to ještě vydrží ![]()
To je mi úprimne ľúto.Držte sa.
Edit:písali sme naraz-takze super.Som rada,že máš dobré správy ![]()
Hurá!!!![]()
![]()
![]()
Spokojenypes bali objednávky do nejvíc boží krabice!!!

no ufff, tak to je moc dobře ![]()
![]()
spokojenypes se postaral o spokojeného kocoura ![]()
jasne, dam vediet ;-) a mozem sa spytat aj jednej nasej trenerky: zila so psom v Cechach, takze tam ma vela kamaratov a kontaktov, ktori maju urcite prehlad o (dobrych) akciach a seminaroch. minuly tyzden bola 7 dni nedaleko Pardubic na psom tabore, kam chodi roky a o rok by som sa chcela pridat aj ja, vyzera to na psi raj :-)
super, no len tak dalej!!!! ![]()
To je super. Mám radost. ![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.