Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 04. ledna 2019 13:17

barbucha je možné, že sa to časom trochu zlepší aj samo, ale bez práce to neodoznie. Náš má napríkladúplnú averziu voči veľkým psom, lebo ho ako šteňa niekoľko ráz napadol navoľno pustený ridgeback (a vždy ten istý!). Keď vidí veľkého psa (pri fenách to nerobí), tak na 70% začne štartovať a ziapať prvý, aby ho odohnal . Odstrániť sa mi to doteraz nepodarilo preto, že nikde v okolí nie je tak kľudný veľký pes, s ktorým by som to mohla natrénovať.

Offline Janulik03
19990 příspěvků moje polička 04. ledna 2019 13:53

razorblade RR su sice velki, ale kazdy doteraz to vydychal do par minut. Aj ludia ktori nemusia psov, tak onedlho sa pristihli ze maju Elzinu hlavu pod hladkajucou rukou . Ona sa vie votriet 

su to fakt milacikovia

Offline Janulik03
19990 příspěvků moje polička 04. ledna 2019 13:55

Inak zas riesime vylizane miesta na slabinach. Mam dojem ze to je v tom istom obdobi ako minuly rok. Musim si stopnut vet. ked pojde okolo domov. Ooooch

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 04. ledna 2019 20:37

mně se líbí, jak se poppy tak něžně jmenuje, člověk vidí před očima málem princeznu...a popisuje se mu tu pes baskervillský 

Offline Janulik03
19990 příspěvků moje polička 04. ledna 2019 20:41

Jiná Realita ja si to predstavujem ako ten maly psik u filmu Maska. Ako sa v sekunde zmenil 

Offline viktorka_od splavu
49101 příspěvků moje polička 04. ledna 2019 20:46
Reakce na Janulik03:

Jiná Realita ja si to predstavujem ako ten maly psik u filmu Maska. Ako sa v sekunde zmenil 

​jojo to je přesný:-)

jinak majestátní respekt budící RR - a přesně naopak od těch minipsů, kteří si myslí že jsou velcí jak doga a podle toho se chovají, tak ve chvíli jak zazvoní někdo u dveří, myslí si že má tak asi dvě kila a zajede/snaží se vecpat pod gauč/stolek/schovat za pána atd. no sranda:-) to Elzička určitě takový strašpytel není, to je mi jasný. ale jsou i takoví:-P

Offline Janulik03
19990 příspěvků moje polička 04. ledna 2019 20:57

viktorka_od splavu aha, takeho psa nepoznam. Vlastne synov kamarat ma mini psa rusky toy, ten teda je uplne roztraseny len ked niekto ide okolo. Neuveritelne vystraseny psik. Uplna kopka nervov. Povodne si ho kupil aj za ucelom vystav, ale pes nebol schopny absolvovat co len stretnutie s viacerymi ludmi i nich doma, nie to este mimo domov. Tak psa zobral k rodicom a ti maju z neho nieco ako vnuca. Uz sme o nom dlho nic nepoculi......

49101 příspěvků moje polička 04. ledna 2019 21:13

Janulik03 tak to ne, ona zas tak zděšená nebyla, ale ta reakce na nové příchozí dovnitř domu byla fakt vtipná, "hlídač" jak hrom

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 04. ledna 2019 21:19

viktorka_od splavu To byl Inkoustek  Mel pocit, ze je velkej a vsechno zvladne, niceho se nebal, jen k lidem byl odtazity - ale ne neprijemny. Zato Zizina  Ta je hystericka az za roh - vsem musi nahlasit, ze ze venku a boji se psu... Aspon, ze ty lidi ma ma rada 

Offline Janulik03
19990 příspěvků moje polička 04. ledna 2019 21:24
49101 příspěvků moje polička 04. ledna 2019 21:43

posluhovat a navařit, ale honem!

Offline Jimik
příspěvků moje polička 04. ledna 2019 22:32

A vraj že ľadový medveď tučniakov nežerie... 

​Tento konkrétní, "ledním medvědem" ožužlávaný jedinec, jestli jsme na fotce dobře viděla je Tučňák Johann, maskot Českého antarktického nadačního fondu. Takže celkem celebrita 

Offline dzizisketa
8862 příspěvků moje polička 04. ledna 2019 22:41

Janulik03 

Dneska jsem na vás s Elzou myslela, Bonnie má na cvičáku nového kamaráda, ridgebacka, byla to oboustranně láska na první pohled 

Offline Janulik03
19990 příspěvků moje polička 04. ledna 2019 22:55

dzizisketa nooo to je parada.  S Bonnie by som rada videla ako by Elza vychadzala. Zatial teda tri fenky a eeeee. Psy pohoda. Inak aj u kociek ma radsej Murka ako Micku. 

Ozaj je RR vacsi ako tvoja Bonnie?

Offline Wanda von Dunajew
1145 příspěvků moje polička 04. ledna 2019 23:01

Jimik nj, je to tak trochu celebrita, v určitých kruhoch...  (možno preto sa k nemu pes správa tak slušne)

Offline dzizisketa
8862 příspěvků moje polička 05. ledna 2019 08:55
Reakce na Janulik03:

dzizisketa nooo to je parada.  S Bonnie by som rada videla ako by Elza vychadzala. Zatial teda tri fenky a eeeee. Psy pohoda. Inak aj u kociek ma radsej Murka ako Micku. 

Ozaj je RR vacsi ako tvoja Bonnie?

​Jj, psi jsou všichni větší, fenky ty drobnější jsou nastejno. Bonnie právě RR miluje, máme jich tu na sídlišti dost, a dva jsou její kamarádi, hodně jich potkáváme i na závodech a vůbec, když se někam vypravíme. Feny si taky vybírá, ale většinou má ráda i je. Zato kočky, no to ani omylem. 

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 05. ledna 2019 09:11

Janulik03 Mně přijde, že RR mají většinou se stejným pohlavím problémy, čest výjimkám. na druhou stranu potvrzuju, že si je často oblíbí i lidi, kteří psi nemusí, mamce se to s bartem stalo mockrát - a to byl fakt velkej.

Offline Janulik03
19990 příspěvků moje polička 05. ledna 2019 10:28

dzizisketa nam vsetci vraveli ze RR kocky neznasa a je fakt ze na dvor nam ziadna cudzia neliezla ked zistila ze je tu Elza. A potom si nakracal maly Murko drzo rovno m nej a bola to laaaska. A to sme fakt trnuli ked sme zbadali ako to male maciatko prelieza cez plot a rovno k nej. 

Offline brrr
12260 příspěvků moje polička 05. ledna 2019 10:31

Probíhá sčítání ptáků

https://krmitka.birdlife.cz/#/observe

Jak naschvál se ti naši schovali, asi se jim nechce do deště.

Online Potrefenáhusa
38520 příspěvků moje polička 05. ledna 2019 11:07

brrr já zrovna nepocitala 15 vrabcu, pak jako když do nich streli, pak znova...na to asi nemám moral