Potrefenáhusa Já se trochu děsím toho, jak ten kočkopes nakonec přijme fakt, že ty krámy se nenakupují pro něj ![]()

Potrefenáhusa Já se trochu děsím toho, jak ten kočkopes nakonec přijme fakt, že ty krámy se nenakupují pro něj ![]()

MPLee Asi se bude trochu divit ![]()
![]()
MPLee Koupit to všechno dvakrát? ![]()
MPLee no ale to mu prece neudelate!!!
MPLee ten fusak jsme dostali k narozeni prvni a je bozi:)
MPLee ale ten fusak nebo spacák nebo co to je, byste mu měli taky koupit! Dyť se blíží zima a ještě mu sluší![]()
Potrefenáhusa Já se trochu děsím toho, jak ten kočkopes nakonec přijme fakt, že ty krámy se nenakupují pro něj
Krásně sladěný to má, hezky jste mu vybrali ![]()
MPLee ten je ale nejakej malinkej?
V tom fusaku se uplne ztraci
Potrefenáhusa vidis me zas k smrti nudi 3 muzi ve clunu![]()
viktorka_od splavu Asi to musis číst už na základce
MPLee ale je nadhernyy
Potrefenáhusa jj presne tak
viktorka_od splavu Já jsem se v patnácti smála nahlas u Leacockových Literárních poklesků.
Každýmu jsem to vnucovala, ale reakce vlažné. Když jsem to četla znovu asi v padesáti, smála jsem se taky, ale už míň.
MPLee To je ale super vychytavka s tim kosikem
Isca razorblade :-) a když začne vrnět, tak se ruší i home office - pracovat nelze :-D.
Potrefenáhusa Musela jsem použít google, tímto díky za rozšíření obzorů. Jinak, matka je zcela bílá, otec černý :-).
MPLee Ale vždyť nejen ladí, ale i perfektně pasuje. Zdá se, že se v něm zabydlel, takže koupit ještě jeden
?
MPLee Chudak![]()
whiskas vlastně by si mohl nechat fusak a miminu milostivě přenechat nějakou svoji starou deku ![]()
A když už jsem sem po dlouhé době vlezla, tak přidávám ještě jednoho promočního chrtíka. Odchodil se mnou poctivě celých 6 let, přednášek tak o 50% víc... Tak si zasloužil svůj talárek ![]()

MPLeeÚžasný společník
, moc vám to oběma sluší. Teď sama uznej, že ten "spacáček" by si jednoznačně zasloužil
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.