Koťátka jsou boží!
Chlpáči a iné
Miru Taky je vydatně mačkáme! Rostou nám doslova před očima, kožichy houstnou, je to fakt terapie se s nima ňuchňat ![]()
vanilka oooooo
nunu malinký, taky bych je zmuchlala... a my name doma jen tu autistickou andulku, ta se teda mufat nedá... moc si to užijte, musí to byt skvělé
AprilTwelve Díky, užíváme, fakt že jo. Před dvěma týdny jsme přišli o psa
, takže jsme šťastní, že ty city a emoce máme kam vylejt
.
vanilka tak tím spíš, dobrou terapii jste si zvolili![]()
vanilka to mě mrzí ❤️. Já před dvěma měsíci a stále je to citlivé. A souhlasím, že kožichová terapie je nejlepší. Mám teď dočasně doma jednu huňatou psí slečnu a je to balzám na duši.
vanilka ty jsou nádherný :)
Než jsem odvezla dceru na Kladno a vrátila se, Růžena mi pochcala postel a přidala navrch i pěkný tuhý hovno.![]()
Do zítra ji neznám. ![]()
Dadoo to je mrcha - mstí se! separační úzkost...
RoSa Ona ta sviňucha dceru šíleně miluje. Tak se mi pomstila, že jsem jí ji odvezla.
Vitala mě jak šílená. Zpozornela, když jsem prohlížela, jestli něco nespachala a ve chvíli, kdy jsem vyjekla Jezisikriste!!! zajela do kennelky jako blesk a dělala, že za tou síťovinou vůbec není vidět.
Dikybohu že má to hovno aspoň pěkně tuhý..
Mrcha.. ![]()
Dadoo vida. já myslela že tohle dělají jen kočky:-)
vanilka bože, to jsou úžasňákovi, ty bych ven vůbec nepustila!
Dadoo promiň, ale ![]()
viktorka_od splavu tohle teda kočky nedělaj!!! ![]()
vanilka krásný tapety![]()
Catherinne No Viktorie občas tohle dělala, nemůžu např nechat peřinu na posteli, jinak by se v ní počurala... Tak aspoň je uklizeno:-)
Reklama 
RoSa Ona ta sviňucha dceru šíleně miluje. Tak se mi pomstila, že jsem jí ji odvezla.
Vitala mě jak šílená. Zpozornela, když jsem prohlížela, jestli něco nespachala a ve chvíli, kdy jsem vyjekla Jezisikriste!!! zajela do kennelky jako blesk a dělala, že za tou síťovinou vůbec není vidět.
Dikybohu že má to hovno aspoň pěkně tuhý..
Mrcha.. ![]()
Náše kočička (ještě chvilinku budoucí) byla dnes na kastraci. Tak ještě 14 dní a balí si kufříček a pojede přes dvoje hranice. Snad.
Catherinne Zrovna mi dnes říkala chovatelka, že nechala kastrovat i jednu starší kočku, ta se s ní celý den nebavila a jeden naschvál do postele jí taky udělala.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí