Kokoska Já jsem to dlouho nevěděla, ani proč se kocour tváří tak naštvaně, až jsem jednou byla svědkem jednoho předávání z tlamy do tlamy. Fuj. A když jsem pak chválila i kocoura, začal nosit taky. Takový ty v kómatu. I myšice temnopase a rejsky, chudinky.
Chlpáči a iné
Janulik03 Letos taky nekrmíme sýkorky. Venouš je dost rychlá když chce. A potkana už taky přinesla, teda půlku... fujble. 

teeda, ti naši troubelíni nosí akorát živé mini myšky, žížaly a můry. že by ulovili potkana tak to ani nápad. ptáčka teda občas taky, takže krmítko neriskuju
Mha krtek má ty rucicky takový
my potkany mely zabity už asi 3, nejhorší byla pulka ve sklepe, kterou jsem musela odklidit já, protože jsem byla asi 3 dny sama doma a nepockalo by to
krmitko máme poveseny na stromě na řetězu a ještě nikdy nikdo zadnyho ptáka neprines, i na nej vidím z kuchyně, jak kolem toho všechny tři kočky chodej celkem bez zájmu
Potrefenáhusa krtek je skoro jako clovek:)
zlatahouba Kočka číhá na myš? ![]()
Růža dneska hara dvacátý den. To už by mělo hárání spíš končit. U ní to nevypadá. Je pořád dost silné a jasná krev. Volala jsem na veterinu, odpoledne tam jedeme.
Ještě jsem se ptala chovatelký táty, je hodně zkušená. A prý to úplně normální není, takže určitě vet.
Ja už dlouho neměla štěně, tak nemám úplně přehled, jak odlišné může první hárání být.
Tak snad to bude ok ![]()
Dadoojezis tak drzim palce!
Dadoo Ruzence drzim palce a Tobe pevne nervy. At je holka mala v poradku
Dadoo moc držím palce ![]()
andulka01 sis musela koupit nový boty, aby měla Venca krabici, že jo? :-)
Dadoo ojoj aja som si hovorila ze tie gate ma asi rada
no zda sa to uz dlho tak drzim palce
Tak snad je všechno v pořádku. Sono, histologii i krev nic špatného neukázal. Mám ji ale víc pozorovat, jestli to slábne. Kdyby ne, zastaví ji to.
Všechna vyšetření absolvovala v klidu, ještě přitom doktorce olizovala láskyplné ruce. Ve finále si v ordinaci vlezla do jejich pelíšku, odfoukla a chtěla si spinknout.
Je fakt neskutečný pohodař a mazel.
Žigulíka jsem ale odeslala na týden pryč, aby byl klid ![]()
Tak už bude snad všechno v pořádku. ![]()
Dadoo drzim palce, at je ruzenka fit :)
jinx dekujeme![]()
dneska jsem se dozvěděla výsledky z histologie..nádor byl jen benigní ![]()
tak doufám, že morčounkům zdraví vydrží ![]()
SunEclipse skvělá zpráva![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí