0zero7 Hugo je božský
hneď by som ho brala.
Chlpáči a iné
Panenky už u nás tolik nefrčej, u nás se vozí kocouři!

Mha no ale chudinka..doufám, že nakonec něco jedlého našel, aby nebyl zklamaný ![]()
SunEclipse A ty bys to nebohé stvoření nechala O HLADU? Dostala do papírové tašky od Rohlíku seschlou nať z cibule. Sežrala obojí.
seschlou nať z cibule a papírovou tašku?
No dozvědět se to ty moji rozmlsanci, zavolali by na tebe morčecí sociálku ![]()
SunEclipse Zavolala bych ji na sebe taky, ale papírové tašky se přece musí ochutnat, co kdyby změnily chuť od minula. ![]()
A s tou cibuli jsem taky zírala. Čerstvá jim smrdí a seschlou nať táhli ze zeleninového košíku mě z pod ruky.
Ale jinak jedí všechny druhy zeleniny. A největší radost mají, když dostanou květináč s ostrihanou bylinkou na dojezeni.
Používáte, prosím, někdo stelivo pro kočky přírodní z kukuřičných zbytků?
Ronna jestli to je to cats best eko, tak já jo (zhoršilo se, ale furt jsem spokojena a některý kočky na nej můžou mít alergii)
Potrefenáhusa Tak to neznám a zkusím. Ale myslela jsem tohle
https://www.mall.cz/steliva-kocky/super-benek-corn-cerstva-trava-7l-100031064449
Ronna určitě zkus, já jsem s ním docela spokojená ale pro změnu zkusím to tvoje:-) i když teda to aroma.. moc nechápu. mně vyhovuje že to jde průběžně vyhazovat do wc, žádný patlání se s exkrementy, to je super.
Venouš přišla s kousnutou tlapou, nedošlápne, bolí hodně, trošku oteklý. Tak ráno veterina... Achjo.
andulka01 holky se taky perou?![]()
viktorka_od splavu nojo, není to poprvý, ale minule párkrát kulhla a dobrý. No a teď teda ne. Blbka, ráno jsem fakt potřebovala pracovat.
viktorka_od splavu mamina se prala, byla dost teritoriální
andulka01 ať se to venousovi brzo zahojí! ![]()
Jedna nepohlazená jak je tejden dlouhej

Potrefenáhusa na tebe si vždycky vzpomenu, když někde čtu, jak se lidi zbavují psa, protože se jim narodilo dítě. ![]()
Dadoo no uvidíme, až je dite začne pronásledovat s lopatičkou...
Přesně vím, jak moc by se to Venoušovi líbilo
, s myškama... a to pod postelí fakt nechceš

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí