0zero7 Ten je opravdu roztomilej! A to tyhle psy většinou nemusím. To si pořídila maminka, jestli jsem to správně zachytila?
Chlpáči a iné
moonlight si musím koupit zásoby izolepy ![]()
moonlight JJ, po druhym buldockovy porad odolavala, ale Covid ji nalomil, ze je cas se venovat a trenovat, dneska posilala fotku jak se kamaradi s dogou
A diky ![]()
Renusatko krásná prachovka
mohu porosit příležitostně fotku s něčím jako měřítko? Nedokážu si představit velikost kočky.
JankaM Je to koťátko
, má 7 měsíců. Spíš je hodně dlouhá, mohutná teprve bude, do tří let mohutní a strst ji víceméně začíná teprve růst. V půl roce začínají přesrsťovat a někdy jim až kolem druhého roku začne růst límec. Jestli se mi podaří někde vyfotit k porovnání s něčím, tak ji sem dám. Nenašla jsem žádnou takovou fotku.
0zero7 Ten je super.
0zero7 To je super, určitě se spolu budou mít skvěle ![]()
0zero7 jo, trochu, ale teda na povel otevřela oči a přišla. Trvalo to i odpoledne a pak mi došlo, že začne hárat. Mimo tohle období je to torpédo, kdy vymýšlíme aktivity, cvičení, jak zaměstnat hlavu a teď neujde ani půl kilometru :)
Zu PMS je hrozná věc, já to říkám furt
Štěkám na lidi a přesně, neujdou ani půl kilometru.
Luďan, v pozadí Dáša. Takhle si nás při spaní obsazují.

To musím ukázat dceři. Nejdřív si brala kočičku k sobě na výuku záměrně. Ale zanedlouho pokaždé kočičku z pokoje vyhodila za dveře. Ale te se to nelíbilo a dělala takový binec, že jí dcera musela vyhodit až na zahradu. Teď už před každou výukou hledá kočičku a rovnou ji pošle na vzduch.
notna Naše kočky si už na to celkem zvykly naštěstí. Ale zrovna nedávno jsem měla docela důležitej mezinárodní hovor a rozhodly se dělat strašnej bugr teda, to mě naštvaly, vřískot, honička, pak shodily vázu s kytkou, čehož se lekly a zalezly někam naštěstí. Ještěže jsem to měla do sluchátek, to by se asi divili ![]()
Jestli se mi podaří někde vyfotit k porovnání s něčím, tak ji sem dám.
Třeba s krabičkou od sirek?![]()
moora to je perspektiva doufam
nebo ta predni snedla 5 tech malejch?![]()
711990 trochu je to perspektiva :), ale ta zadní kočka je míň jak poloviční
moora Zrzavých koček není nikdy dost!![]()
moora ty jo
děkuju za fotku
moonlight Dcera si myslela, jak jí bude kočička spinkat na klíně. A ona jí skáče po stole, shazuje veci a mňouka jak o život :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.