Zu ta je tak strašně hezká! ![]()
Chlpáči a iné
Dadoo a razorblade dík, mě se taky líbí moc, právě načerpává krásu v posteli
( já jsem tým pes do postele ne, sambo jí ale někdy po roce a půl pustil a ona si to tam tak užívá, že jí nejde vyhodit
)
Zu krásné zvířecí portréty..!
Bojíme se bouřky aneb uši našemu "crazy" pejskovi strachem upadly ![]()

JanieB no jo, lachtan. ![]()
JanieB skvělej![]()
Len vak bych nevyuzila ale hodil by se mi odkaz na eshop, mas-li? a jeste, jestli mas kocku standardni velikosti nebo mensi? my mame jednu mini a druhou spis maxi, tak jestli se vejde:-)
viktorka_od splavu Kupovala jsem na zoohitu v bílý barvě. Velikost kočky neposoudím, možná spíš menší? Má 3,5 kg, ale vešla by se i větší.
Len 3,5 je menší, jj:-) děkuju moc
Len moc děkuji za informace. Zvažuji, zda se kočky vejdou do té díry. Jsou to Britky a navíc takové vypasenější
. Je ta díra dost velká? Wc má délku nějak 53 cm, tak by to snad mohlo být v pohodě.
JanieB Jsem myslela, že je to fotomontáž. :-)
JanieB božátko
bojí se moc?
ionicera Není to fotomontáž, stafíci když takto "odklopí hlavičku", vypadají často jak tuleni bez uší ![]()
andulka01 no, měli jsme v Rakousku přes noc docela citelné zemětřesení a pak ještě bouřku, že se dům otřásal. Tak se pejsek fakt třásl taky, vana je jeho oblíbené schovávací místo
Není to nadarmo "bojové" plemeno ![]()
JanieB hlavně ho nelituj:-)
viktorka_od splavu To nám říkala kámoška zvěrolékařka od začátku, ať ho moc nelitujeme a neutěšujeme, aby se z něj nestalo "Weichei" (měkké vajíčko
, padavka). Vždycky mu akorát klidným hlasem říkám: "Neboj, všecko je v pořádku", i když bych ho nejradši pořádně pomuchlala :D
JanieB jojo ona to s váma myslí dobře! (i když ten důvod je myslím jinej:-)
Len ještě trochu prudím ale furt nemám úplně jasno, jestli je rozdíl mez
ihttps://www.zoohit.cz/shop/kocky/toalety_pece/toalety_kryt/horni_vstup/213964

a
https://www.zoohit.cz/shop/kocky/toalety_pece/pro_narocnejsi/597404

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.