andulka01 COS mikinošaty jsem z toho důvodu vrátila, měla jsem je doma rozbalené asi minutu a měla jsem pocit, že ty chlupy na ně snad naskakujou. Pak jsem je asi hodinu válečkovala, rychle zabalila a frčely zpátky :)
Chlpáči a iné
Magráta moora Catherinne Renusatko Díky, vychází mi z toho, že ať udělám cokoli, kočka stejně udělá něco, co nečekám. Nechám se překvapit.
SunEclipse To jsou milá a klidná zvířátka.
Ty naše zdivočelé mají necelý rok a ještě se nerozhodly, jestli jsou morčata, tygři nebo kamzici. Zkouší každý den něco.

Zina no ale ty jsou krásný ![]()
andulka01 COS mikinošaty jsem z toho důvodu vrátila, měla jsem je doma rozbalené asi minutu a měla jsem pocit, že ty chlupy na ně snad naskakujou. Pak jsem je asi hodinu válečkovala, rychle zabalila a frčely zpátky :)
to jsi vystihla, že na ně naskakujou ![]()
Mně kdysi nekde odmítli vrácení bot (!!!), že jsou od chlupů
co jsi uvedla do duvodu vraceni?![]()
razorblade no musím říct, že jsem se nad tím dlouze zamyslela a pak jsem tam vybrala něco jako že materiál je jiný, než jsem čekala :)
Magráta pfff, to byla nějaká animal non-friendly firma, už tam nic nekupuj :)
Zina pekné mená majú, myšky som kedysi mala aj ja, biele, množili sa a množili sa. Tatko bol veľmi aktívny![]()
Mha aspoň je zábava, človek musí byť stále ostražitý, aby nič nevyviedli.
SunEclipse dekoratívni váľači, to si zapamätám![]()
Ano, ostražití musíme být, protože jednou uvízly v mrazáku.![]()
A když se chodilo do školy, musely je děcka vyhanet z batohů. Ale tady si nejsem jistá, jestli je tam napřed nestrčily.
Spoznávam vonkajší svet![]()

Oskar samozřejmě krásnější než Legolas ![]()
Zina Ty jsou nádherný ![]()
moonlight To asi jo, ale Legolasovi je aspoň vidět obličej ![]()
Ignis Neříkej dvakrát :)

moonlight Tak to je ovšem krásná fotka a ten pohled! ![]()
andulka01 Malý, ale výkonný shredder v elegantním dizajnu ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.