Ta je nadherna
Nebo je to kocicak? Omlouvam se, nedocitam zpetne.
Dadoo no ale Ládíček je krasavec přítulná ![]()
Dadoo Ládík ti slusi
A vypada dost sebevedome, krasavec.
hlásím, že CDK se činí i u nás, resp u rodičů, přibyl jim tu venkovní zrzatec, asi starší, ale teda pořádnej kus. Zitra zkusím vyfotit.
Dadoo Ten je nádherný. Má štěstí, že přišel k tobě. Nikdo ho nehledá?
Už jsem se zmiňovala, že Angrešt má rád gumičky a propisky? Muž zašťoural pod knihovnou![]()

Sweet Potato nikdo ho nehledá.
Byli jsme i u vetky, taky ho nezná a neví o nikom.
Fakt to vypadá, že nikomu nechybí. ![]()
Dadoo Zkusila bych ještě dát zprávu na Psího detektiva a někam na fb.
Je kastrovaný?
Sweet Potato všude jsem to poslala. Ina Psího detektiva.
Kastrovany není. Je to mladoch.
Dadoo Tak aspoň že se dostal do dobrých rukou![]()
Sweet Potato snad ano.
Uz jsem o něj měla několik zájemců. Ale nedám ho nikomu. Třeba se najde majitel. A nebo zůstane.
Ale vůbec nedokážu pochopit, kde se tady vzal.
V lese, mezi chatami. Lidi už sem prakticky nejezdí, nikdo tu není, kromě pár nás, kteří jsme tu trvale.
A nikdo ho nezná. Okolo pole, louky, les. Od nejbližších domu je to cca 1,5 km, navíc přes vodu, rybník, potok.
Navíc je to birma. Kde se tu mohl vzít? ![]()
Dadoo Záhada. Kdyby utekl někomu z lufťáků, hledali by ho.
Dadoo roztomilé koťátko odrostlo a načůralo do bot/shodilo drahou vázu/rozškrábalo gauč..tak ho vzali a vyhodili někde v lese ![]()
Dadoomel štěstí kluk ušatá![]()
SunEclipse jo, takhle v lese za jednim pražskym sídlištěm našla známá roční dogu! s čipem a tetováním/papírama, takže dohledali přes chovatelskou stanici majitele a.... nechtěli jí už, tak jí uvázali v lese... to fakt nepochopíš! ![]()
nechala si jí, Amálka byla moc krásná a hodná fenka ![]()
Sweet Potato Angreštek se neflákal ![]()
Dadoo Ládík je krasavec ![]()
Kočky se někdy popovezou autem, aniž by o tom někdo věděl. Mohl přicestovat nějak o své vůli - CDK?
dynda asi CDK. Paní z kočičí organizace i vetka mi taky říkaly, že měl obří kliku. U nás teď v noci mrzne. Prý by nepřežil. Birmy mají velmi slabou podsadu.
On si je toho asi vědom. Je čím dál kontaktnejsi. Jak si lehnu, je na mně. Leží mi na prsou a přede.
A pořád mi olizuje na obličeji. Jakoby dával pusinky. To jsem u žádné kočky nikdy nezažila.
Jsem z něj trochu paf.
A ta jeho srst. Něco tak hebkeho jsem snad ještě ne hladila. Hedvábí hadr.
Jen ta Růženka z něj není pořád moc nadšená. Žárlí. Občas se nenápadně a jakoby náhodou sebe dotknou, ale jinal se opatrně toleruji a pozoruji.
Ladik tu už chodí jako král všehomíra. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.