Renusatko ach.. Ten je..
Sleduju na FB jednu skupinu s mainkama a tam jsou Teda neskutečné kočky!
Jedna mi tam doslova vyrazila dech.
Zkusím ji najít.
Úžasné plemeno!
Bohužel jsem žádného podobného ztracence ještě nenašla. ![]()
Renusatko ach.. Ten je..
Sleduju na FB jednu skupinu s mainkama a tam jsou Teda neskutečné kočky!
Jedna mi tam doslova vyrazila dech.
Zkusím ji najít.
Úžasné plemeno!
Bohužel jsem žádného podobného ztracence ještě nenašla. ![]()
Renusatko krasavec a fakt hledí jak puberťák. Takové to Co je, vole?! ![]()
Sedačka už fakt dostala co proto ![]()

Potrefenáhusa to teda dostala
a pozeram ze aj mapa ma skusenost s drapkami. Ale G vyzera ako mocipánv![]()
Janulik03 Nene, mapu nedrape, to je opravdu stará školní mapa
Potrefenáhusa ahha taj to sa mu ospravedlnujem za krive obvinenie
Potrefenáhusa "Ještě krok k tý troubě a uvidíš! A jestli kus nedostanu, uvidíš dvakrát!" ![]()
Kokoska on je moc hodna kočka...jen bezedná
Potrefenáhusa ale vypadá krásně, kolik je mu teď let?
Kokoska v září mu bude 10 ![]()
Potrefenáhusa Bezedný jsou všechny, obávám se. Včera jsem zapomněla přikrýt pečené kuře
syrovýho se nedotknou, pečené jim jede dost.
Potrefenáhusa tyjo, to teda letí. Já mám pořád pocit, že tak 6-7 maximálně.
Kokoska letí to moc rychle :-( já tenkrát určila stejnej rok narozeni i rufickovi, aby se mi to dobře pamatovalo ![]()
PotrefenáhusaNěkdy je mi strašně líto, že nemůžu mít kočku! Ale má to i své výhody
!Ale takhle výstavnímu zrzounovi bych do snad i odpustila
.
Renusatko Máme v příbuzenstvu podobného krasavce.
Tu sedačku už ti nevezmou ani na skládce ![]()
Co prosímtě budeš - vzhledem ke Goliášovi - pořizovat? Železnou lavici?!
barbucha nic prave ![]()
vsechny řešení jsou za tisice a to si ta kočka nezaslouží!!!!
no chci tam (už několik let) nacvakat calounickejma svorkama nějakou záplatu, ale nebude to asi vypadat o moc líp
Tak na něčem sedět musíte... nebo tam nesmíte?
Ale von asi zničí všechno... na záplatu bych se vykašlala, dopadne stejně špatně.
Vono s těma zvířatama... já zas furt peru deky ze sedačky páč Poppy tam slintá a má tmavý sliny
navíc to stejně provlhne takže i flekatou sedačku musim imrvére čistit a už mi to leze na nervy! Jenže pořiď si koženou, když ji to tupý zvíře může drápkem kdykoliv natrhnout...
Já bych řekla že to žádný řešení nemá ![]()
Hanka H To je taky fešák
.
Škrabadlo mají upevněné rozepřením mezi podlahu a strop a ještě uchycené ve zdi. Když na tom občas skáčou oba a oba mají přes těch 7 kg, tak už strach mám, ale zatím drží.
Dadoo Oni jsou úžasní povahově, opravdu takoví polopsi. Hodně se naučí a jsou rituální, mají svoje ranní postupy a přes ty nejede vlak
. Jsou i hodně "ukecaní". Daki většinou žaluje, Vigo většinou vyprošuje jídlo a pamlsky, a to on umí. Oba jsou oproti klasickým kočkám klidní, žádné lezení všude možně, skákání, protože oni zase s tou svojí váhou nejsou tak extra pohybliví. Nebo alespoň ti naši. Přitom jsou to ještě koťata, ale třeba bráchové mají kočky, klasické a ty jsou mnohem vlezlejší
a akčnější.
barbucha jo, smíme...tak my sedime na ty rozkuchaný :-)
Já myslím, ze teď ji stejně bude někdo par let polejvat dzusem a drobit do ni krupky, tak je to asi jedno
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.