Chuďátko ![]()
Chlpáči a iné
Sweet Potato
tlapkam
Sweet Potato prdoska mala ![]()
Sweet Potato chúďa, je to neliečiteľné, že? Začínam sa obávať o moje chrtíčky, či nemôžem koronu preniesť na ne.
Sweet Potato To mě moc mrzí
.
milacka Si chorá? ![]()
milacka Já nevím, jestli ten přenos na domácí zvířata je vůbec potvrzen?
A pokud je, tak bych si tipla, že to bude jako u jiných lidských viróz, že to u nich proběhne úplně bezpříznakově, nebo jim maximálně bude téct z očí.
Sweet Potato To je mi míč líto. Neměli jste s tím už jednoho kocourka, nebo ten měl to druhé?
Sweet Potato holčička malá ![]()
milacka Já nevím, jestli ten přenos na domácí zvířata je vůbec potvrzen?
Na kočky prý někde ano, na psy snad ne.
Sweet Potato To je mi míč líto. Neměli jste s tím už jednoho kocourka, nebo ten měl to druhé?
To je Angrešt, už mu jsou dva roky a zatím dobrý.

Sweet Potato A kolik je Rozince? Sisine se to projevilo v 6 letech, to uz je pry spis neobvykly.
mirajo Osm.
Taky mne to překvapilo.
Říkal mi doktor, že zatímco u nás to to jsou to koťata a mladé kočky, v Japonsku v průměru devítileté. Zvláštní.
Sweet Potato tak to je mi moc líto. My si to prožili s naši úplně první kočičkou. Měla 6 měsíců
Biely kvet priniesli sme si kovid z dovolenky.
Já myslím, že u nás covid vždycky přeskočil na kocoura. Teklo mu z očí, chraptěl a dokonce moc nežral! On jinak nebývá nemocný. Test jsem mu teda nedělala.
U nás covid jednou diagnistikoval veterinář kočce. Jen v tu chvíli doma nebyl nikdo nemocný, jen v karanténě. Měla stejné přítnaky jak lidi, včetně bolestí kloubů, teploty, nejedla a kýchala. Naštěstí nic strašného a do dnes si říkám, že jí mohlo být cokoli. Od té doby to naší domácnistí proběhlo různě 4x a kočky už nikdy nic.
Sweet Potato to je mi líto ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.